Kaip bendrauti issiskyrus

Kaip bendrauti issiskyrus

Jasha rase:

isivaizduokit situacija - mano du kursiokai issiskyria… abu mano draugai, bei visu likusiu kursioku draugai. kaip mums juos kviesti i kursioku tusus, taip, kad jie nesijaustu nepatogiai? Ar juos sodinti i skirtingas stalo puses (nezinau kaip prie to priprasciau) ir neleisti jiems kalbetis. Ar pakaitomis juos i vakarelius vestis - pradzioje vienas, paskui kitas? ar tiesiog juos pasisodinti ir isaiskinti, kad tokie taip zmones nesielgia. ir leisti jiems suprasti, kad jie turi toliau ilgai draugauti?

Okam juos reguliuot? Visus bendrai kvieskit i tusa, o eis jie ar neis, kiekvienas pats apsispres, ka jam/jai daryti. Kur jie sedes, tai irgi bus ju pasirinkimas. Ai, ne vaiku darzelis, atsirinks kas kaip.

Jarod, sorry, bet sarkastiskai pradesiu: "nepergyvenk, rasim tau merga". Mirkt Gerai, dabar surimtekim… jau su tom nelaimingom meilem tai turiu patirties - oj oj oj; ir siaip zinau ka reiskia, kai viskas kas buvo tiek kruta ir puoseleta sprogsta tarsi muilo burbulas. nebesupranti ar ta meile tikrai yra… tuomet abejoji ja, kol vel neisimyli…

Pats dabar esu reabilitaciniame periode ir galiu papasakoti kaip viskas buna: geru pora savaiciu kasryta jautiesi lyg nenoretum keltis, nes viduje visiskai tuscia, nesupranti ar tu pyksti, ar gailiesi saves… cia labai svarbu neuzsiciklinti, t.y. po savaites kitos reikia jau kaupti valia pries tas mintis, nes kitaip gali buti blogai. geriausi priesnuodziai - veiksmas. t.y. draugai, darbas, mokslai. siaip is siu variantu - draugai veikia geriausia, nes kur kas labiau linksmeji, o ir geri draugai kompanijoje neleidzia ilgam uzsimastyti ir nuliusti!

tu turi apsispresti. ar tu susitaikai su ta mintimi, kad jos nebera ar vis tik meginsi pakereti ja savo atkaklumu, gal ji dar neapsisprendusi ir tavo "kazkas" sioje situacijoje apverstu kortas jums abiems palankia puse. Jei vis tik tu susitaikai su sia (man nesuvokiama mintimi), tuomet laukia taves kitas etapas - neieskok "zmonos"; t.y. nemegink iskart susirasti mergina su kuria noretum ilgai ilgai draugauti, kuri butu geresne, grazesne, meilesne, supratingesne ir t.t. JOKIU SANSU. tu tam nesi pasiruoses! tikrai Šypsena visi "kabinimo" igudziai uzrudije ir pasislepe, taigi nereikia iskarto jauko isbaidyti, viskas po truputi… taip pat tam reikia ir "dirva paruosti" susidelioti viska, apsvarstyk gyvenimo plana, tikslus, ka darysi baiges, ko sieki ir pan. Cia kaip kortas kai sumaiso, tai isdalinus susidelioji viska zaidimui (cirvai prie cirvu, bugnai prie bugnu… - eeee, kalbu cia apie tas kortas, bet gi nesu, gink Dieve, - "kartioznikas&quotMirkt. Pameginkim is vadybines puses - ivertink situacija, ale SWOT analize padaryk Šypsena rask kokios yra tavo stiprybes-silpnumai, galimybes-pavojai.
Mano klaida buvo ta, kad per savaite radau mergiote, kuri man nerealiai patiko tiek buvo skirtingo charakterio nei ex ir siaip ciotka, bet kai nesi dar susipazines su savo "kozeriais", tai siek tiek pavojinga "susimauti", na, mano atveju ta mergiote tiesiog dingo is LT Šypsena, bet vis tiek jauciau susivarzyma bendraujant.
Zinoma, tik nepradek visoms is eiles dauzyti sirdis Šypsena

Del "jos" ignoravimo. na pradzioje tikrai, tiesiog naturaliai, daug kalbesite apie nieka - "labas. kaip sekasi? ka veiki? tai as jau eisiu.", tiesiog nereikia saves prievartauti.

Zodziu, jau velu darosi… va gausiu atlyginima, Jarod, eisim po Alus!

Kita mintis - mergina nebutinai turi iskarto pakeisti kita mergina, ateis laikas ir pasibels kokia "princese" i tavo sirdi. Va as kaip tik dabar tokioje busenoje, kai jau "numojau ranka" ir dideliu pastangu nebededu i merginu paieskas. Zinoma, nereikia pamirsti, kad "shienas pas arkli neateis", tad viska reikia kaip ir visur daryti saikingai… oi, jau nesamones pradedu kalbeti, nes tikrai jau miego noriu…

Jarod, laikykis - u have my support!

Beje, klausymas panasia tema:

isivaizduokit situacija - mano du kursiokai issiskyria… abu mano draugai, bei visu likusiu kursioku draugai. kaip mums juos kviesti i kursioku tusus, taip, kad jie nesijaustu nepatogiai? Ar juos sodinti i skirtingas stalo puses (nezinau kaip prie to priprasciau) ir neleisti jiems kalbetis. Ar pakaitomis juos i vakarelius vestis - pradzioje vienas, paskui kitas? ar tiesiog juos pasisodinti ir isaiskinti, kad tokie taip zmones nesielgia. ir leisti jiems suprasti, kad jie turi toliau ilgai draugauti?

P.S. kortele, tik nesityciok is mano sito laisko - as tik "naujokas" Liežuvis

Be abejo, lengva risht, kai abi puses to nori. Galiu tik isivaizduoti, kaip tu dabar jautiesi. Is savo patirties patariu: kuo daugiau bendrauk su kitomis merginomis. Nebutinai turi is karto susirasti rimta drauge, tiesiog kviesk merginas kavos, i kluba ir pan. Kai mane paliko mano antroji puse - blioviau du menesius. Po to - nieko, apsizvalgiau aplink, ir pasirodo aplinkui pilna vaikinu, kuriems as patraukli, kurie manimi zavisi ir pan. Taigi, dabar mano ex pavydziai palydi mane zvilgsiu, taciau mano gyvenime vietos jam nera, kaip ir mano sirdyje nera jokio pykcio, nuoskaudos ar pavydo jam.
Sekmes. Labai blogai bus tik kelias savaites.

chia visi ir kalba, kaip jie lieka draugais su savo ex’ais. Ash manau, kad draugishki santykiai po visa ko yra LABAI reti. Siulychiau nebandyt kurti draugishku santykiu, nes jie negali buti draugishki tikraja to zodzio prasme. Mano potarimas butu Ja ignoruoti (mandagiai). Juk nedaug studentavimo jums beliko… Stiprybes Mirkt

nesunku likti draugais ir toliau normaliai bendrauti, jei skiriamasi abipusiu susitarimu be jokių nuoskaudų pykčio ar kitų neigiamų emocijų… bet, deja, tokios skyrybos labai retos…

Bijau kad manes laukia tokis likimas artimiausiu metuLiūdna Is tikruju tai noreciau apskritai isvaziuoti is LT kur nors kuriam laikui, bet kol kas panasu, kad nepavyx. Todel neisivaizduoju, kaip su Ja reikes bendrauti, nes matysimes keturias dienas per savaite tai tikrai (universitetas).
Sorry bet tikrai neisivaizduoju kaip reix ziureti viso labo tik i kursioke ir t.t.

F**ing blogaiBlogai

Jarod rašė:

Bijau kad manes laukia tokis likimas artimiausiu metuLiūdna Is tikruju tai noreciau apskritai isvaziuoti is LT kur nors kuriam laikui, bet kol kas panasu, kad nepavyx. Todel neisivaizduoju, kaip su Ja reikes bendrauti, nes matysimes keturias dienas per savaite tai tikrai (universitetas).
Sorry bet tikrai neisivaizduoju kaip reix ziureti viso labo tik i kursioke ir t.t.

F**ing blogaiBlogai

Visu pirma turi nueiti i Fuscus pasiulyta puslapi: depresija.lt.
O jei rimtai - kol sirdute skaudes - tol kentesi…Kaip supratau - ji tave palieka. Geriausias atvejis - nesimatyti - bet, kaip matau - to tau nepavyks isvengti. Tada stenkis uzsimirsti uzsiimdamas kokia tai veikla - kad uzpildytum ta likusia tustuma. Neblogai padeda ir trumpai kur nors "pabegti" - isvykti savaitgaliui. Beje, prisimink ir susitik su draugais, kuriuos uzmirsai per draugyste su ja. Ir nors labai sunku "enjoy your life". Viskas praeina. Sekmes.

Gal man tik dabar taip atrodo, bet kol kas neisivaizduoju saves normaliai bendraujant, pasakojant viska is eiles, nes pries akis leks bendrai praleistas laikas, nervuos mintis, kad del Jos mes issiskyrem… bo as tai gi nenorejau. kaip to atsikratyti? praeis savaime?