Kaip atrodo...?

Kaip atrodo…?

Kaip atrodo VW Jetta, 1991 m.? Kiek ziurinejau per paieska, tais visos be foto. Mazu, kas turit kokia foto?

Is anksto dekoju

arba kaip paprasta jetta golpo2 bazeje
arba kaip vento golpo3 bezeje (taip vadinasi amerikinis variantas )

91 ta pati jetta tik storais buferiais ir veidrodeliai ne viduryje duru , o priekyje kamputy. Naujesne jetta tokia pati kaip Vento, bet gaminta buvo amerikoj.

Dekui uz atsakyma. Kadangi apie auto nieko nenuraukiu, man kazkaip vaizdne israiska ispudi padaro, tad noreciau pamatyti jos isvaizda.

Jus tik nesijuokit, kad apie masinas nieko nenuraukiu. Zinau tik kaip atrodo golf’as, bo pati kazkada ji turejau. Na dar civic (gal teisingai cia parasiau…), opel ir audine (cia as insivaizduoju, kad ta, kur 4 ziedai ant priekiaus pupso).

Dabar ne golfa, tačiau ji man baisiai nepatinka, nu nelimpa prie manys … kaip cia issireiskus aiskiau: nu ne man ji ir tiek…

Kodel klausiu, gi vyras nupirko Jetta man nemacius, tad ir interiasna, kokia ji?

cia yra foto, buten Jetta 1991 metu

http://www.mobile.de/cgi-bin/search.pl?CountOff=74&DataNr=1&DisplayDetail =11111111115022586&DoSearch=1&FormCategory=0&FormColor=%2e%2e%2ebel iebig&FormDate=0&FormDurchmesser=0&FormEZ=1991%2d&FormKilometer =%2d&FormLand=%2e&FormMake=47&FormModel=Jetta&FormPLZ=&Form Power=%2d&FormPrice=%2d&FormSort=0&Page=0&SearchCat=bereich%3dp kw%26sprache%3d&bereich=pkw&x=51&y=11

paspausk: weitere Bilder - pamatysi is kitos puses

Didelis ACIU Ostapui bei kitiems, padejusiems.
Alia zinot, man ji baisiai nepatinka. Nemegstu kampuotu liniju, patinka suapvalinimai.

O tagi, kaip Jus perkat masinas? Ar itinkant antrai pusei?

Matai, skonis labai subjektyvus dalykas, visai kitas reikalas, kaip kalba eina apie technine puse. Auto isrenku as, o poto paaiskinu zmonai, kuo tas auto grazus (beje , dazniausiai taip ir buna Šypsena )