kaip atpratinti sene nuo kalbejimo su katinu?

kaip atpratinti sene nuo kalbejimo su katinu?

blemba, nuomuoju kambary pas viena pensininke. Nu blemba kaip diorgina tas jos katinas ir ji pati. Su katinu sneka daugiau negu su savo draugele kita pensininke Jane. Gal zinot, koki veixminga buda ja uzciaupti, neskaitant to, kad nunuodyti Šypsena

Pats pradek bendraut su katinu - gal visai patix… Cha cha

Pribaik katina.

atimk proteząGeraiCha cha
pats kartasi man regis ir bendrauji su katinu, murrrkliuCha cha
kažkas siūlo žudyt katiną… murrr saugokis, watch your backCha cha

vat a fak iz gojing on ?
Apakęs

As ir pats nevengciau pasneket su tuo katinu Cha chaCha chaCha cha

as irgi Taip

neaišku, kas čia vyksta - pasirodo, tamstele, gyveni ne su katyte, o su kažkokia pensininke ir ji su tavimi nuolat šnekasi…

Labai norėčiau tikėt, kad čia ne Ne apie mane Ne kalba Ne

Aš nekaltas

O jei rimtai - tai ieshkokis kur kitur nuomotis… jei tikrai gyvent neina… Ash tai aplamai su sheimininke negaleciau gyvent… Ne

Nors ish patirties - normaliu nei sheimininkiu, nei nuomuotoju nera… Cha cha Vistiek reix taixtytis su visokiais čiūdikais…

Tai tegul snekasi su tuo katinu. Negi katinas blogesnis Jane vien tuo, kad neatsakineja? Argi ne vis vien su kuo snekasi ta pensininke? Gal tai vienintelis jos gyvenime likes malonumas - kalbetis su katinu?
Bet jeigu negali pakesti - seiminkes nepakeisi. Ir jeigu nenori galabyti katino, tuomet pasieskok kitos seimininkes.

… isigyk shuni Gerai Cha chaCha chaCha cha

Arba muzikos paklausyk Šypsena

Cia jau tavo problemos arba nekreipk demesio, arba issikelk kitur.Aš nekaltas

isigyk kokia nors lele ar zaisla ir su juo kalbekis Taip
kartu sodink prie stalo ir etc.

šitas man patiko…Cha cha

pelių priveiskGerai. Tada tam katinui nebus kada sėdėti ant pensininkės keliųCha cha

OT: Vuo prisiminiau - kazhkurioj shaly seneliams shalciams uzhdraude sodint vaikus ant keliu… Cha cha

Blyn, tavo atsakymas tai mane sudiorgino!!! Baisu
Tai as ir prasau, kad kas nors padetu isspresti sia problema, o ji pareiskia, kad tai mano problema. Matosi, kad nezinai, ka zmones veikia bangoje! Ignore
Ai… ka as cia aiskinsiu fuxei apie banga…Ignore