kaip atpazinti buryje vyru savo valentina?

kaip atpazinti buryje vyru savo valentina?

arteja valentino diena…kas sves su drauge ar su draugu,kas su seima ar eis i medziokle,kuomet dauguma tures pagave kazkoki laimiki…tik neaisku ar ta,su kuriuo lemta eiti iki pat gyvenimo galo…
is kur zinoti,kaip neapsirikti?(I)

geras klausimas…Cha cha

jei žiūrėsi tu į kojas ir krutinę, tai nebus tau valentinos

niekas negali pasakyti to ar che tikraj tas net ir tu pati,o ar tikraj tas nesuzhinosi nepadraugavus wat

kiek galima ta pati per ta pati Nežinau
galbut daugiau prie reikalo? susitepk visa spakliu, uzsitempk geriausias pedkelnes, pasiskolink sesers geriausia suknia ir i trasa Tūsas

tada tikrai suras ta savaji, su kuriuo ilgai ir laimingai gyvens Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Garsiai surek VALENTINAI!!!
Katras pirmas atsisux tas ir yra tavo valentinas…Cha cha

O siaip tai sunkoka…Nekaltas

man tokia nuotaika uzejo,o kas is tu spakliu ir sukneliu,jei visiems vyrams tik seksas galvoj!nenoriu buti vienadiene nakties plastake!Veee

tu saunuolis,tavo atsakymas originaliausias!

Cia jau širdutė pasakyti turi beje pats geriausias būdas rasti sprendimą tai eksperimentai… Ieškok tol kol rasi Taip

Kuris bus labiausiai i obuoliuka panasus tas ir bus tavo Valentinas Liežuvis

susirask tau patikusį Vyras, o laikas jau tau parodys, ar jis tas Širdis tavo valentinas, ar Ne

o ka daryt jei jau pavargai eksperimentuoti,pavargai nuo tu trumpu visai nereiksmingu santykiu?kai sirdis saukiasi kazko gero,ramaus ir savo?..

Tai ieškok tokio kuris atitiktu tavo ideala neieškodama nerasi Ne

o gal geriau palaukti,kol mane pacia susiras?o gal as per daug isranki,nes gerbeju tikrai netruksta,bet rimtai draugystei su jais priesinasi mano sirdis…

Varai monologą??? Palauk pažiūrėk kas gausis jei jau ju daug tai gal koki viena ir išsirinksi Šypsena

noretum varyti dialoga?Šypsenaas taip reiskiu savo mintis.

DAuguma iki gyvenimo galo lieka nesuprate kur tas Valentinas…Cha chaCha cha

as irgi valentino nerabduNe vis kox tomas, darius, arturas…JuokiasiCha chaLiežuvis