Kaip atkurt icona?
per itunes turėtų pavykti, pačiam nebuvo tokios problemos tai neužtikrinu
Tai negi iOS tokia sudėtinga? 1 kartas kai Balmeris klydo.
“go to Settings > General > Reset > Reset Home Screen Layout.” google: ios restore icons in dock. Pirmas linkas.
Nėr už ką. Tik klausimas, ar ifono naudotojai ant tiek kvaili, kad nesugeba elementarių dalykų susiguglint, ar kas čia?
ne tik aifono naudotojai…
cougar> taip, juk pagrindinis privalumas obuolmusio yra tas, kad viskas sudeliota net ir paciam kvailiausiam, nereikia mastyt, obuolys viska uz tave padares. O kai tenka kazka paciam padaryt jau nesigauna
graužtukininkai tiesiog negali nei gūglintis, nei bingintis vien dėl to kad eplas nieko tam skirto nesukūrė…
kas čia per heiterių klubas? žinai atsakymą - rašai. nežinai, tyli arba gūglini. savo nuomonę pasilik sau
Tai galėjai ir patylėt, nes nieko doro neparašei. Aš bent jau parašiau atsakymą. Tas suteikia man teisę išreikšt savo nuomonę (ar klausimą).
kaip robotukai supuole
kaip vampyrai metus be kraujo prbuve
gaila man jusu
Šiuo atžvilgiu aš protingai patylėjau Ir šiokią tokią tvarką įvesti bandžiau
Ir kaip be pagrindinio gaf gafo
Dar ir isterišką juoką jam sukelia tokie dalykai, aš vienok susirūpinčiau.
Klausimo autorius irgi pats iš savęs smagiai pasijuokė ir neėmė to į galvą. O vat Tomukas1, cu ir interceptor baisiausiai susirūpino tuo, kad obuolio šventumui neva vėl bandoma suduoti smūgį. Jūs rimtai neturit kuo daugiau užsiimt, tik sekt, kas, kur ir kada apie obuolį ką nors vimtelėjo? Gaila man jūsų, nolaiferiai.
interceptor> nepriklausomi asmenys pastebėjo, kad lojikai tai būtent tu & co, bet jei tau atrodo kitaip, negi užginčysiu. Čia tik betrūksta pono “perku-parduodu”, kad išvadintų troliu ir pasiūlytų baną
viduramžio krizės kankinamas diedas ir vėl patiria orgazmą nuo tokių smulkmenų… vienok reikėtų susirūpinti sveikata
hmm, brangus tie iPhone, bet daug problemu su jais, lupasi dazai, sulinksta, navigacija brokuota… Apple kad daugiau uzdirbtu daro specialius varztelius, kad tik jie galetu remontuoti, kai kuriu iPad batarke padaro kad veiktu ne ilgiau nei 18 menesiu, nekeicia ju, pirk nauja prietaisa (nors teismas priverte pailgint balerijos veikima iki 24 menesiu ir kad keistu batareikas, o ne sakytu pirk nauja visa prietaisa). Juk Apple prietaisai brangus, tai turi buti ir kokybe gera ir aptarnavimas. As neperku nieko is Apple nes jie nesaziningi, naudojasi klientais.
viviss, tu nori pasakyt tik apple autorizuoti servisai sugeba sutvarkyti iphone’ą?