Kaip atkersit vaikinui kuris mane paliko? del kitos
ka patartumet? Aciu.
Gal nusizudyk
Žudyk , žudyk
…
JEI PALIKO —VADINASI TAU NIEKO NEJAUCIA O JEI ZMOGUS TAU NIEKO NEJAUCIA, TAI GERAI KAD PALIKO…TU KA NORETUM KAD APGAUDINETU TAVE SU KITA??? UZ TAI ZMOGUI NEREIKIA KERSYT
nusauk,papjauk bet jokiu butu neleisk jam draugaut su ja
mes tai drauges bernui kersijom taip: turi jis tokia bmv 2003 galo tei mes ratu prisirijusios po klubo…nuvarem pas ji kieman ir kryziu daug su raktais jam ant masinos isbraizem
oi suskis kaip jis ilgai teisybes po to ieskojo
va as zinau viena irgi
drauge mano istaip savo x padare… na nuejo i parduotuve, kur parduoda daiktus ir valgi gyvunams. nusipirko 300 ziogeliu… vidury nakties ji juos visus suleido i jo masina, per atidaroma stoga
ir suleido visus ten… hehehe bernas iki siol nezino kas nutik, jai 4 menesiai, o visu iskrapstyt vistiek negali! hahahaha
irgi gerai
nereikia negrazu kerstaut, negalima viskas pries tave apsisuks
pasimylek su jo geriausiu draugu,gal ir px bus jam,o gal ir ne visai,cia priklauso nuo to,kokia tu jam svarbi buvai,bet turbut nelabai,jei paliko…
O kam kersyti?
na zinau, bet sugalvok tu man sitaip!!
Nusizudyk pati
Prie nesvariu reikalu ranku nekisiu
nemanau,kad pasijusi geriau atkersidama… be to,nejau noretum skaudinti zmogu,kuriam kazkada kazka jautei
tai butu per daug savanaudiska,maniciau
tiesiog paleisk ji ir gyvenk savo gyvenima
neverta gi kas ish to…jo nesusigrazinsi.tik susigadinsi nuotaika sau, jam ir dar jo panai.shiajp tokie viesokie kershtaj man lb jau kvajlai atrodo ;VV
kas teisybe, tas teisybe
nereikia kersyt, tegul gyvena jis sau. As tai zmogui, kuri mylejau ar myliu, linkiu tik sekmes ir laimes, nesvarbu, ka jis butu man bepadares, nesvarbu, kaip bebutu iskaudines
ir visada padesiu, kai tik galesiu
gizmou,as pan.manau.Na zinoma is pradziu buna pikta,norisi kazka padaryti,kad ir jis suniskai jaustusi,bet veliau pagalvoji,kad neisdrisi… jei jam geriau su kita-ka gi,tai jo pasirinkimas ir ji reikia gerbt.
Spirk i klyna, tada i galva, tada trenk i plauti, kad tas pro burna ishlystu