Kaip atkersit vaikinui kuris mane paliko? del kitos

Kaip atkersit vaikinui kuris mane paliko?Liūdnas del kitosNekaltas

ka patartumet? Nekaltas Aciu.

Gal nusizudyk Nekaltas

Žudyk Piktas, žudyk PiktasPiktas

JEI PALIKO —VADINASI TAU NIEKO NEJAUCIA Sudužusi širdis O JEI ZMOGUS TAU NIEKO NEJAUCIA, TAI GERAI KAD PALIKO…TU KA NORETUM KAD APGAUDINETU TAVE SU KITA??? UZ TAI ZMOGUI NEREIKIA KERSYT Apakęs Liūdnas Ne

nusauk,papjauk bet jokiu butu neleisk jam draugaut su ja

mes tai drauges bernui kersijom taip: turi jis tokia bmv 2003 galo Girtas tei mes ratu prisirijusios po klubo…nuvarem pas ji kieman ir kryziu daug su raktais jam ant masinos isbraizem Girtas oi suskis kaip jis ilgai teisybes po to ieskojo Cha cha Cha cha Cha cha

va as zinau viena irgi Šypsena Šypsena drauge mano istaip savo x padare… na nuejo i parduotuve, kur parduoda daiktus ir valgi gyvunams. nusipirko 300 ziogeliu… vidury nakties ji juos visus suleido i jo masina, per atidaroma stoga Šypsena Šypsena ir suleido visus ten… hehehe bernas iki siol nezino kas nutik, jai 4 menesiai, o visu iskrapstyt vistiek negali! hahahaha

irgi gerai Cha cha Gerai

nereikia Ne negrazu kerstaut, negalima viskas pries tave apsisuks

pasimylek su jo geriausiu draugu,gal ir px bus jam,o gal ir ne visai,cia priklauso nuo to,kokia tu jam svarbi buvai,bet turbut nelabai,jei paliko… Liūdnas

O kam kersyti? Piktas

na zinau, bet sugalvok tu man sitaip!!

Nusizudyk pati Cha cha Cha cha Cha cha

Prie nesvariu reikalu ranku nekisiu Ne

nemanau,kad pasijusi geriau atkersidama… Nekaltas be to,nejau noretum skaudinti zmogu,kuriam kazkada kazka jautei Apakęs tai butu per daug savanaudiska,maniciau Nekaltas tiesiog paleisk ji ir gyvenk savo gyvenima

neverta Nekaltas gi kas ish to…jo nesusigrazinsi.tik susigadinsi nuotaika sau, jam ir dar jo panai.shiajp tokie viesokie kershtaj man lb jau kvajlai atrodo ;VV

kas teisybe, tas teisybe Taip Gerainereikia kersyt, tegul gyvena jis sau. As tai zmogui, kuri mylejau ar myliu, linkiu tik sekmes ir laimes, nesvarbu, ka jis butu man bepadares, nesvarbu, kaip bebutu iskaudines Apkabinimas ir visada padesiu, kai tik galesiu Apkabinimas

gizmou,as pan.manau.Na zinoma is pradziu buna pikta,norisi kazka padaryti,kad ir jis suniskai jaustusi,bet veliau pagalvoji,kad neisdrisi… Nejei jam geriau su kita-ka gi,tai jo pasirinkimas ir ji reikia gerbt.

Spirk i klyna, tada i galva, tada trenk i plauti, kad tas pro burna ishlystu Taip Gerai