Kaip atkershyti kaimynui debilui kuris uzsiunde ant mano mazho suns savo vilkini?
?
Isigyk pitbuli
isgyvena tik stipriausieji o siaip tai reikia isigyti drambli ir nebus problem
ikask kaimynui i koja
Gal cia tas pats mano kaimynas
nes man panashiai buvo… bet mes su juo liochkai susdorojom, draugeliai apshaude jo mashina
ir tt… tai gaidys per kila nuo manes jau 6 metai vaikshto
Ta turetu tvarkyti atitinkamos institucijos … arba uzsiundyti 2 vilkinius
Sakyk kur gyveni Turiu viena toki kovini sunioka
na siulyciau su kokia kuoka per makaule uzvaziuot o siaip kiek supratau gyveni daugebutyje,tai kiek zinau norit laikyti koki gyvuna,tai reikia ir kaimynu sutikimo,todel gali perspeti kaimyna,jei jis dar taip elgsis,jus kreipsites i gyvunus kontroliuojancia tarnuba del to,jog suo puldineja kaimynus
gal santazas ir pavyks
svarbu kad jis skambetu rimtai ir itikinamai
Galiu savo stafuka paskolint, visus sabakas daro
bus tada jam ragai, arba nupursk su duju balioneliu ta jo vilkeska
E sugalvojau Suvedam savo sunis
Paziuresim kuris kuri
Ir net galesim lazybas padaryt
nu tu ka-suniukas nekaltas,kad jo seimininkas ■■■■■■■-seimininkui druskos i subine
NE, geriau suvedam i jos kiema visus savo shunis ir uzhsiundom ant kaimyno
shuo nekaltas
paciulpk jam
Paziuresim kuris kuri
Ne
Nieko neiseis
Matai mano kaliote dar ir kitus ispjaus
Istikro as jau planuoju ja draugui atiduot. Na jis sodyba turi, tai ji gales lakstyt te… Gana kai kaimynai skundzias del ispjautu sunu… Man ja is rusijos parveze-nu ten ji sunu kautynese dalyvaudavo
koks ten pas tave šuo? Pitbulis koks nors? Ir taip lengva ranka atiduosi draugui…
Paziuresim kuris kuri
Ne
Nieko neiseis
Matai mano kaliote dar ir kitus ispjaus
Istikro as jau planuoju ja draugui atiduot. Na jis sodyba turi, tai ji gales lakstyt te… Gana kai kaimynai skundzias del ispjautu sunu… Man ja is rusijos parveze-nu ten ji sunu kautynese dalyvaudavo Cia tu tikiuosi apie shuni
ar apie drauge
Ne ne pitbulis… ten kazkokia specialiai kovoms isvesta veisle-pavadinimo neatgaminsiu be dokumentu… O draugui atiduosiu nes kitaip neiseina… Sakau neimanoma jo laikyti… Gerai kad kolkas dar sunis ir kates skerdzia… Bet blin-o jei zmogu