Kaip atkershyti kaimynui debilui kuris uzsiunde ant mano mazho suns savo vilkini?

Kaip atkershyti kaimynui debilui kuris uzsiunde ant mano mazho suns savo vilkini?

?

Isigyk pitbuli Mirkt

isgyvena tik stipriausieji o siaip tai reikia isigyti drambli ir nebus problem Šypsena

ikask kaimynui i koja Cha cha

Gal cia tas pats mano kaimynas Baisu ??? nes man panashiai buvo… bet mes su juo liochkai susdorojom, draugeliai apshaude jo mashina Juokiasiir tt… tai gaidys per kila nuo manes jau 6 metai vaikshto Girtas

Ta turetu tvarkyti atitinkamos institucijos … arba uzsiundyti 2 vilkinius Šypsena

Sakyk kur gyveni NekaltasTuriu viena toki kovini sunioka Cha cha

na siulyciau su kokia kuoka per makaule uzvaziuot Šypsenao siaip kiek supratau gyveni daugebutyje,tai kiek zinau norit laikyti koki gyvuna,tai reikia ir kaimynu sutikimo,todel gali perspeti kaimyna,jei jis dar taip elgsis,jus kreipsites i gyvunus kontroliuojancia tarnuba del to,jog suo puldineja kaimynus Šypsenagal santazas ir pavyks Mirktsvarbu kad jis skambetu rimtai ir itikinamai Taip

Galiu savo stafuka paskolint, visus sabakas daro Kietas

bus tada jam ragai, arba nupursk su duju balioneliu ta jo vilkeska

E sugalvojau Cha cha Suvedam savo sunis Nekaltas Paziuresim kuris kuri Cha chaIr net galesim lazybas padaryt Cha cha

nu tu ka-suniukas nekaltas,kad jo seimininkas ■■■■■■■-seimininkui druskos i subine Cha cha Cha cha Cha cha

NE, geriau suvedam i jos kiema visus savo shunis ir uzhsiundom ant kaimyno Nekaltas Drovus

shuo nekaltas Ne

paciulpk jam Taip

E sugalvojau Cha cha Suvedam savo sunis Nekaltas Paziuresim kuris kuri Cha chaIr net galesim lazybas padaryt Cha chaNE, geriau suvedam i jos kiema visus savo shunis ir uzhsiundom ant kaimyno Nekaltas DrovusNe NeNieko neiseis TaipMatai mano kaliote dar ir kitus ispjaus TaipIstikro as jau planuoju ja draugui atiduot. Na jis sodyba turi, tai ji gales lakstyt te… Gana kai kaimynai skundzias del ispjautu sunu… Man ja is rusijos parveze-nu ten ji sunu kautynese dalyvaudavo

koks ten pas tave šuo? Nekaltas Pitbulis koks nors? Ir taip lengva ranka atiduosi draugui…

E sugalvojau Cha cha Suvedam savo sunis Nekaltas Paziuresim kuris kuri Cha chaIr net galesim lazybas padaryt Cha chaNE, geriau suvedam i jos kiema visus savo shunis ir uzhsiundom ant kaimyno Nekaltas DrovusNe NeNieko neiseis TaipMatai mano kaliote dar ir kitus ispjaus TaipIstikro as jau planuoju ja draugui atiduot. Na jis sodyba turi, tai ji gales lakstyt te… Gana kai kaimynai skundzias del ispjautu sunu… Man ja is rusijos parveze-nu ten ji sunu kautynese dalyvaudavo Cia tu tikiuosi apie shuni Nekaltas ar apie drauge Drovus Juokiasi

Ne ne pitbulis… ten kazkokia specialiai kovoms isvesta veisle-pavadinimo neatgaminsiu be dokumentu… O draugui atiduosiu nes kitaip neiseina… Sakau neimanoma jo laikyti… Gerai kad kolkas dar sunis ir kates skerdzia… Bet blin-o jei zmogu Nekaltas