Esu tinkle, internetą gaunu per serverį. Pas mane viena iš op.sistemų yra win98. Ar yra koks nors nustatymas, pvz. kaip win2000 - disconnect, kad atsijungčiau nuo viso tinklo ir interneto? O reikalui esant vėl padaryčiau connect. Neradau aš tokio dalykėlio tenai…
dalykelis yra IP addres nutrini ir viskas jei nori tik ineta isjunkt tai uztenka gateway nutrinti jeigu dinaminis IP adresas tuomet release ir tiu tiu na kas neaisq plet pati paprasciausia ugnesiene tai padarys be jokiu rupesciu net nemirktelesi gali ant jos slaptazodi uzdet kad koks gudragalvis neijuntu tinklo na Sekmes! bet kam Tau to???
Kam man to reikia? Tam, kad win98 pas mane neįdėta jokia antivirusinė. Pas mane ši sistema skirta tik žaidimams. Taigi tinklas ir inetas reikalingas tik esant labi didelei būtinybei. Todėl ir noriu atsijungti, kad nelįstų visokie trojanai ar virusai iš anapus. Inetu ir tinklu naudojuosiu kitoje op.sistemoje -win2000, kur yra apsaugos.
taip po to su tais ip prizaidzia tokie, nei interneto tiekejai tinkle nebemato, nei po to patys susitvarkyt moka…blogiausiu atveju MY NETWORK PLACE - PROPERTIES - LOCAL AREA CONECTION - DISABLE…interneto nerasta
Nu nera ANT 98 my network places ir jokiu local area connections. Ten device manager reikia tinklo plokste blokuoti, nekeiciant jokiu IP ir PIPI. Reikes ineto, padarysi enable …
vis tie vyrai - apie aukstasias materijas as nesakau, kad reikia, bet jis tai is tinklo nori pasisalint . ir del ip, tai sakau, kad diseiblinus nieks nepasikeicia
o koks skirtumas tarp tinklo ir interneto? jei tinklo plokste neveiks, nebus nieko. kaip pasake Bender galima protokola isinstalint, bet jei prireiktu tinklo vel instaliuot tektu. Taigi disablink plokste Device Mangerije.