Kaip atgauti skola
man nebetkas o pats pusbrolis skolingas 51lt, zadejo pinigus atiduoti rugsejo menesy, o kaip matot pratempe jau iki gruodzio, daviau jam paskutini atidavimo termina praitai savaitei nuvaziavau ir ka jus manot, sako neturiu po svenciu gal turesiu ka man daryt, negalim net pasitiketi gimine
kazkaip grasinti ar mustis nelabai norisi
visgi pusbrolis, bet pinigu man taip pat reikia
Tie tavo keli litai mokestis uz patirti.Siusk ji ir maziau bendrauk su giminem .
Uzdek % kai priaugs gera sumele konfiskuok koki nors jo daikciuka
būtų 501
, o čia… suprantu puikiausiai, galima visai smagiai tuos pinigus išleisti, bet pagalvok, ką tu gauni, jei neatgauni skolos: daugiau jis per gyvenimą tau akyse nesirodys ir nieko neprašys…
manau teks nutraukti su juo visus giminystes rysius, gatvej jy sutikes net nesisveikinsiu
sutikes
parodysiu
zinaw kas us puse kajnos ismusa skolas… pac patikimewses budas
as pats svarsciau sy varianta, bet as labiau nukenteciau nuo to, nes as turiu sodyba tai jis man isnesios is ten viska
Jo ir man ta pati problema yra! Tik jis skoloj man 150Lt ir sako ant svenciu grazins nors turejo jau vasaros gale. Zinok, jei sako, kad dar grazins tai nors tiek gerai. O jei uzpiso laukt sakyk jam, kad mentai pagavo ir ant smugio saibu reikia baudai issimoket (mano pusbroli tai paspartino dabar po 20 i savaite moka)
Pasiskusk mamai.
as jam siuliau atiduoti pinigus dalym, - tai negi neymanoma nuo kiekvienos dienos atsideti po 1lita, mama gi gal jam duoda piniugiuku mokslam, suprantu jai jis rukytu, bet neruko
mamai uzsiminiau, kad skolingas tik 10lt, jai suzinotu kam as tiek skolinau gauciau lupt, na jin neturi zinoti kur mes tuos pinigus investavom
padaryk jam vyriskai
Tai plet,mane irgi uzpisa toki dolbajobai. Sakyk adresa atvaziuosiu,supyzdinsiu, imesiu i bagazine ir nuvesiu i miska. O ten, qrva jis pamatys plet kaip skolu neatidavinet - duos tau po 51 Lt kiekviena savaite iki pensijos
pasiskolink is jo koki nors daikta,pvz telefonatoliau pats supranti
moose24 rašė:
Tai plet,mane irgi uzpisa toki dolbajobai. Sakyk adresa atvaziuosiu,supyzdinsiu, imesiu i bagazine ir nuvesiu i miska. O ten, qrva jis pamatys plet kaip skolu neatidavinet - duos tau po 51 Lt kiekviena savaite iki pensijos
taip butu kiek per ziauru, bet uztat teisinga, bet kantrybe man tuoj truks
kirdeikiai rašė:
man nebetkas o pats pusbrolis skolingas 51lt, zadejo pinigus atiduoti rugsejo menesy, o kaip matot pratempe jau iki gruodzio, daviau jam paskutini atidavimo termina praitai savaitei nuvaziavau ir ka jus manot, sako neturiu po svenciu gal turesiuka man daryt, negalim net pasitiketi gimine
kazkaip grasinti ar mustis nelabai norisi
visgi pusbrolis, bet pinigu man taip pat reikia
51 Lt. melachis… spjauk i ta puse vapshe… bus tu pinigu…neperezyvai…
Idomi skola 51lt Idomu kodel ne 50 o butent 51