Lygiai prieš pusę metų buvo išleistuvės. Ir susipažinau su labi fainu vaikinu <VYTU> O aš tokia durna, draugawau tada dar su kitu ir net nedawiau tam Vytui sawo nr. Kaip man jį dab rast ir kur? Jis ne iš Vln
Matai, brangusis, kokia buvau Tau ištikima
[quote] [O GAYYLAAAA!]
[/quote]
<mano ex waikinui >
Jei tikrai labai nori rasi, tik netrypciok vienoj vietoje, veik ir veik staigiai. Pradek nuo jo pazystamu. Kaledos tam reikalui labai tinkamas metas
Hmm… gal but jis taves irgi jiesko ir neranda
Tai kad nera nei vieno pazįstamo Tada buvo musu isleistuves ir jis su draugu uzejo pasiziureti, mes vienas kita pamatem ir smagiai pashokom, pasivaiksciojom, pasikalbejom.
Jis paprashe mano nr, bet as nedawiau <durne>
Tai kad nera nei vieno pazįstamo Tada buvo musu isleistuves ir jis su draugu uzejo pasiziureti, mes vienas kita pamatem ir smagiai pashokom, pasivaiksciojom, pasikalbejom.
Jis paprashe mano nr, bet as nedawiau <durne>
[/quote]
Netikiu, kad taip beviltiska. Tiesiog pasistenk. Isspurtyk visus vakarelio dalyvius gal ka ir ispesi. Ne-pa-si-duok
Oi ble… kaip mane tai intriguoja, prisimenu apie savo pajieskas
Netikiu, kad taip beviltiska. Tiesiog pasistenk. Isspurtyk visus vakarelio dalyvius gal ka ir ispesi. Ne-pa-si-duok
Oi ble… kaip mane tai intriguoja, prisimenu apie savo pajieskas
[/quote]
Niekas ju nepazista, nes jie nei is musu mokses nei is musu miesto…tik siaip uzejo paziuret kas wyxta.
O kur Tu kreipeisi? Gal man koki skelbima i laikrasti duot?
Visada juk taip yra - kad supranti padares klaida ir prarades kazhka brangaus ka turejai, tik tada , kai ju buna velu…nors, aishku keistokai skamba, kai taip kalbi apie zhmogu , su kuriuo buvai ir kuri pazinojai gal tik kelias valandas…
Man irgi visada yra baisu, kad sutikes patinkanti zhmogu, nebeturesiu nei menkiausio kontakto apie ji ( meilo, telefono ), ir ji dings, nebegrish, ishnyks…