Kaip aš tapau elitu

Kaip aš tapau elituŽvaigždė

…prieš 10 metų įsigijau išsilavinimą-viename Lietuvos miestelyje baigiau profesinę technikos mokyklą-mokiausi ANT šaltkalviaus Girtas…pasikaustęs žiniomis tapau “metalistu” t.y.stumdžiau metalus iš lietuvos į užsienį-greitai ir krūtai prasisukau, tapau turtingu-tiesa,pradiniam kapitalui pinigų prisiskolinau iš draugųiki šiol negražinau, bet tai smulkmena-nes draugų dabar nepažįstu-jie ne mano luomo-plebėjai… Veee…taigi,turėjau pinigš,bet plūgo rankena styrojo man iš nugaros ir gadino visą imyžą, reikėjo ją paslėpti…taigi nusipirkau “Hugo Boss” kostiumą už 2500baksų,su specialia įmova,slepiančią plūgo rankeną,“Rolex"su briliantais(dievinu viską kas blizga),žodžiu prikidas krutas…daba tačkė-nu paėmiau"Chrysler Voyager”,nes girdėjau kad elitas ir fermeriai važinėja džipais,be to irgi blizga-visokie bamperiai,kenguriatnikai,krc Niam niam… …būčiau ■■■■■■,jei mano numeris būtų paprastas,todėl užsisakiau asmeninį-“Elitas”, nusipirkau Antakalnyje namą iš akademiko,kuris persikraustė į Naujininkus,sobaką paėmiau su dokumentais-Stafordšyro terjerą-specialiai išmokiau,kad kandžiotų vaikus- -nu blia galvoju gana-daba jau Vilniaus krutiagos priims į tusofkę… Tūsas…nifiga-sako tu nekilmingas,gerai-nusipirkau už dideles babkes-daba esu baranas Deivydas fon Laucevičius Žvaigždė…ir paskutinis navarotas-atstovėjau eilėje ir galų gale išpildžiau paskutinę savo svajonę-nusifotkinau visokiom pozom žurnale “Stilius”-ništiakas, vienoj rankoj vynas(1000baksų už bankę),kita ranka apkabinęs manykenę dideliais papais…KOROČE,BACHŪRAI-BE BAZARO,AŠ DABAR LITWOS ELITAS, AUKŠTUOMENĖ,GRIETINĖLĖ…tiesa turiu kai kurių nepatogumų-prilyja į nosį, be to išleidau babkes,nors xujnia-vėl pasiskolinsiu… P.S.Vienos pokylyje vienas ■■■■■■ pasakė,kad mano veidas ne aristokratiškas, kakta kaip pas neandertalietį,o akyse nėr minties-ot suka,nu nieko-kylerių jau nusamdžiau,krc-vsio putiom bratva-polnyj elit… Kietas Žvaigždė

…kaip sakė jo EKSELENCIJA - ŠIKAU IR TAPŠNOJAU AŠ ANTA TOKIO ELITOIgnoruoju

klausimėli-ar tavęs mamutė nemokė nepažįstamiems dėdėms užpakalio neatkišinėt… Nekaltas

…elitas be lalunchiko - neelitas…

…o ką tavo liežuvis pasiilgo svetimos šik Ignoruojunos palaižy Liežuvisti…tep ir žinojau-šiknalaižys,o ne elitas Veee

(Ni) tai į Darbo partiją įstojai ??? Apakęs Ignoruoju Apakęs

crown-į libdukų(liberaldomkratų)… Žvaigždėklausimėli-tavo komentarai verti protingo ir išsilavinusio žmogaus… Bučkis

savo šitą Bučkispadovanok mano Ignoruoju

e-valdzia e-pastas e-litas viskas virtualu

nu čiki ta bijagrafija Flirtas - pavyzdys mulkiams, kai nuosekliai reikia siekti tikslo ir pofik priemonės, glavnoje - štob kosciumčik sidel i pod nogtiami bylaby čistota… Kietas Kietas (Ni), a čia slučaino ne iš rinkiminės pragramos Drovus Drovus

crown-aga-kirtimuose pribarsčiau buklietielių… Apakęs

…o kaip gi lalunchikas?..

Viešpatie, kokį vargą reikėjo nuvargt, kad gautum į veidą iššūkį, lyg iš mazgotės - neandertalietis Baisu

JO,su tokia biografija tik į seimą. Juokiasi Nu ir ■■■■■■ Juokiasi

Žasyt Apkabinimas-yra net 3… Apakęs

Dar viena prarasta siela. Pavargęs …ir kame viso to prasmė?

dar reiktu pasisiulyt ir tv sudalyvaut " nuo iki" nuo zemes kirmino iki padangiu drugelio Žvaigždė

Užmiršai dar diplomą kokį nusipirkti na dar gali scenoje su kokiu daininiku sudainuoti - beveik priartėsi prie elito- o kaip manai apie plastinę operaciją - tokią gerą aristokratišką nosį įtaisytų.

…net trys lalunchikai? Apakęs Tada Tamysta visa galva aukshchiau, nei kiti elito atstovai, bo dazhniausiai anie teturi tik po viena lalunchika arba geriausiu atveju - po du…