kAIP AR LAUKIATE VALENTINO DIENOS?

kAIP AR LAUKIATE VALENTINO DIENOS?

KAS NETURI ANTROS PUSES?Taurė
TAM NEPAVYDZIUTūsas

ko nepavydi?Cha cha

Šypsena ha ha ko ce laukt ar pawydet !

as turiu antra puse ir kuo puikiausia,ne kiek nesiskundziu Ne Kietas bet tos dienos ne tik kad nelaukiu,bet tiesiog neapkenciu Veee Veee Veee Baisu Pavargęs nesamone kazkokia ir bent jau man yra visai nereikalinga Ne Kietas

gnu papildomos islaidos?

Cia tipo ka cia parasius,kad kitiems butu gerai Nekaltas Veee Rado gi cia matai kuom apsigirt ir kitiem ant nuospaudos uzmint :e

BlogaiBlogaiBlogaiSudužusi širdisSudužusi širdisSudužusi širdisNeNeNeniekam ji nereikalingaVeeeIgnoruoju

prie ko cia islaidos??? Nustebęs tikrai ne del ju apie sia diena taip galvoju Ne man ji nepatinka jau lebai seniai,o kas svarbiausia visai nesuprantu tos dienos esmes ir tikslo Ne ne,nu ble.t,kazkokia nesamone Taip Veee Baisu

labai teisingai ir gerai pasakei Taip Gerai Taip

komercija

as neturiu…ir kodel dabar reik man nepavydet? Flirtas

Liežuvis

Vakaru itaka… didelis burbulas daugiau nieko

grazu…bet meile rodytin reikia kiekviena diena minimum 3kartus per diena, o ne kai kalendoriuj parasyta Šypsena eiline diena mylintiems… liudna nemylimiems ir del to pergyvenantiems,visi likusieji arba pyxta arba jiems px Šypsena
uzdarykite sita tema Šypsena

visai miela diena… Šypsena nieko pries tikrai neturiu… Drovus

kas tiesa,tas ne melas Taip Gerai Cha cha

taip,nemylimiems liudna Taip Žliumbia Juokiasi Juokiasi Juokiasi o mylintiems visiskai tas pats,o labai gerai,jeigu px Taip Gerai bent jau man tai tikrai px Taip Laimingas Laimingas Laimingas
o del uzdarymo,gera mintis Gerai Taip atsibodo ble.t tokios temos Pavargęs Baisu Veee

Ha kaskas pasikelias,kad turi antra puse. As neturiu ir nereikia,nes merginu meiles atsikandau.Kai lendi joms ta prasme i sikna,dovanoji gelias ir dovanas,jos atsuka mums nugara ir parodo ragus.Ar netiesa sakau?

tai tu joms lisk ne i sikna,o kitur… nu ten… galbut joms bus geriau Nekaltas Juokiasi Juokiasi Cha cha Cha cha