kaip apginti uzpulta shuni?
Tai va ishkilo klausimas, kaip apginti shuni, jei ji uzpuola kitas shuo, o pastarojo sheimininko arba nera arba jis su juo nesusitvarko? Na zinoma galima nushauti kita shuni, bet gal yra ne tokiu krashtutiniu budu?
Mano kaimynes suo toksai buvo… Tai kai as su savo buvusiu suniuku iseidavau tas iskart puldavo nes budavo vedziojamas be pavadzio… negrazu-bet as ji taip atspardytavau ner cia ko… Tai zodziu tie kaimynai vis vien su pavadziu nevedziojo kol pas juos namo nenuejau ir nepareikalavau to iskelus neralu skandala…
vo vo… tema aktuali… man ypac aktuali kai prie manes pribega spanielis ir as nezinau ka daryt… jis pac raunasi, o Benukui taigi visai smagu butu ji papurtyti, bet man tai nebutu labaj malonu… nu koroce jei pareitu ant manes vieno ir pultu tai as ji suplesyceu plikom rankom, bet jei su benuku tai nesazininga 2 ant 1…
Paimk bytą ir daužyk užpuoliką, jei nereaguos spirk į kiaušus!Arba į papus!
Atrodys užpuolikas maždaug taip:
Cha cha cha cha cha
Šeimininkui jei yra
Jei, ne šuniui
As tai kaip mergaite ,tai mustis tikrai nesimusciau,bet atsargiai prieiciau ir tam suniui stverciau uz kaklo ir smaugciau … kitaip gintis nemoku.
Kai kitas shuo uzpuola mano suni,tai ash griebiu savishki ant ranku,ir rekiu ish visos gerkles antuzpuoliko.kolkas padedavo mano ciuckis vis dar sveikas.
Man irgi buvo toks atvejis. Vedziojau as karta savo vokieciu avigani su antsnukiu. Pribego prie musu toks pitbulis ir is kart isikibo mano suniui y kakla. As laikydamas savo suni uz pavadzio dar bandziau atplesti ta pitbuly bet nieko nesigavo. Mano suo zinoma priesinosi, bet ka padarysi kai esi su antsnukiu. Pamates kad nieko nebus paemiau ir nuplesiau savo suniui atsnuki. Butumet mate kas tada dejosi, tas pitbulis cype kaip nesavu balsu. Gerai kad pavadelio buvau nepaleides, tai butu pitbuly uzpjoves negyvai.
O seip norint apginti savo suni, geriausia stipriai traukti ta uzpuolika uz ausu(zinoma jeigu nebijai). Patikekit tai padeda.
As apginu Barda koju pagalba
Spanielis Baisei dauk sveria ?Uz kupros paemi nuemi ir sali numeti ir vsio jei pareina per snuki su delnu taip normaliai
zinok, ne taip paprastai
Nu ir ko visus tie spanieliai puola,nieko nesuprantu
arauza rašė:
Nu ir ko visus tie spanieliai puola,nieko nesuprantu
na pagal statistika, jie labiausiai visus nes visi perka juos kaip zaisliukus, o jie tokie nera
o pvz.buva bejeris ir man.as turiu stafa, mano laiptinej tokia merga irgi nusipirko stafa.viskas buvo visalaik gerai tas suo-kaimynas net negalvodavo listi i akis mano suniui.taciau karta kai mano suo buvo su antsnukiu o tas sou-kaimynas be taip susipjove…
as turejau laikyti savo suni ir smaugti suni-kaimyna…nu visai tie jaunesni sunys visai nebegerbia vyresniu sunuo siaip gerai apsiginti nuo sunu, tai spirti i priekines kojas arba kiausiukus
Nu man tai koja nekyla i kiawšus spirt,net ir šuniui
tai jau buvo tema apie tai ir ten buvo pasiūlyta nešiotis kibirą su vandeniu
Dianela rašė:
ir kazka per migla pamenu ipurksti rugshties citrinu gal i burna
ar kakzaip panasdhiai
Dianela rašė:
Aha,buvo, kazhkur anksciau…
Pagalvojau, sakau gal dar medinis kryzhius ir cesnakas padetu?
Buvo ir maniski uzpuoles toks stambus, didelis suo Peterburge
Ejom sau ramiausiai pro sali, o jis kad kibo Melui i sona
Isikabino, ir nepaleidzia
Ir dar traukia, bando iskasti. O aplinkiniai, tame tarpe suns seimininkas tik ziuri, ir juokiasi
O mums tai nebejuokinga buvo
Net nezinau, kaip mes atplesem Mela, bet zaiszod nebuvo
Tik vat paskui slubavo kokias 3-4 dienas
Tai va kaip svetingai mus prieme Peterburgas