kaip apginti uzpulta shuni?

kaip apginti uzpulta shuni?

Tai va ishkilo klausimas, kaip apginti shuni, jei ji uzpuola kitas shuo, o pastarojo sheimininko arba nera arba jis su juo nesusitvarko? Na zinoma galima nushauti kita shuni, bet gal yra ne tokiu krashtutiniu budu?

Mano kaimynes suo toksai buvo… Tai kai as su savo buvusiu suniuku iseidavau tas iskart puldavo nes budavo vedziojamas be pavadzio… negrazu-bet as ji taip atspardytavauNekaltas ner cia ko… Tai zodziu tie kaimynai vis vien su pavadziu nevedziojo kol pas juos namo nenuejau ir nepareikalavau to iskelus neralu skandala…

vo vo… tema aktuali… man ypac aktuali kai prie manes pribega spanielis ir as nezinau ka daryt… jis pac raunasi, o Benukui taigi visai smagu butu ji papurtyti, bet man tai nebutu labaj malonu… nu koroce jei pareitu ant manes vieno ir pultu tai as ji suplesyceu plikom rankom, bet jei su benuku tai nesazininga 2 ant 1…

Paimk bytą ir daužyk užpuoliką, jei nereaguos spirk į kiaušus!Arba į papus!Kanda
Atrodys užpuolikas maždaug taip:
Cha cha cha cha chaBaisu
Šeimininkui jei yraGirtas
Jei, ne šuniui

As tai kaip mergaite ,tai mustis tikrai nesimusciau,bet atsargiai prieiciau ir tam suniui stverciau uz kaklo ir smaugciau … kitaip gintis nemoku.

Kai kitas shuo uzpuola mano suni,tai ash griebiu savishki ant ranku,ir rekiu ish visos gerkles antuzpuoliko.kolkas padedavoCha cha mano ciuckis vis dar sveikas.Gėlė

Man irgi buvo toks atvejis. Vedziojau as karta savo vokieciu avigani su antsnukiu. Pribego prie musu toks pitbulis ir is kart isikibo mano suniui y kakla. As laikydamas savo suni uz pavadzio dar bandziau atplesti ta pitbuly bet nieko nesigavo. Mano suo zinoma priesinosi, bet ka padarysi kai esi su antsnukiu. Pamates kad nieko nebus paemiau ir nuplesiau savo suniui atsnuki. Butumet mate kas tada dejosi, tas pitbulis cype kaip nesavu balsu. Gerai kad pavadelio buvau nepaleides, tai butu pitbuly uzpjoves negyvai.

O seip norint apginti savo suni, geriausia stipriai traukti ta uzpuolika uz ausu(zinoma jeigu nebijai). Patikekit tai padeda.

As apginu Barda koju pagalbaNekaltasCha cha

Spanielis Mirkt Baisei dauk sveria ?Uz kupros paemi nuemi ir sali numeti ir vsio jei pareina per snuki su delnu taip normaliai Baisu

zinok, ne taip paprastaiMirkt

Nu ir ko visus tie spanieliai puola,nieko nesuprantuNekaltas

na pagal statistika, jie labiausiai visus KandaKandaKandaKandaKandaKanda nes visi perka juos kaip zaisliukus, o jie tokie neraNeCha cha

o pvz.buva bejeris ir man.as turiu stafa, mano laiptinej tokia merga irgi nusipirko stafa.viskas buvo visalaik gerai tas suo-kaimynas net negalvodavo listi i akis mano suniui.taciau karta kai mano suo buvo su antsnukiu o tas sou-kaimynas be taip susipjove…
as turejau laikyti savo suni ir smaugti suni-kaimyna…nu visai tie jaunesni sunys visai nebegerbia vyresniu sunuŠypsenao siaip gerai apsiginti nuo sunu, tai spirti i priekines kojas arba kiausiukusŠypsenaTaip

Nu man tai koja nekyla i kiawšus spirt,net ir šuniuiŠypsena

tai jau buvo tema apie tai ir ten buvo pasiūlyta nešiotis kibirą su vandeniu Cha cha

Cha cha ir kazka per migla pamenu ipurksti rugshties citrinu gal i burnaNekaltas ar kakzaip panasdhiaiCha cha

Aha,buvo, kazhkur anksciau…
Pagalvojau, sakau gal dar medinis kryzhius ir cesnakas padetuMirkt?
Cha chaCha cha

Buvo ir maniski uzpuoles toks stambus, didelis suo Nustebęs PeterburgeNustebęs Ejom sau ramiausiai pro sali, o jis kad kibo Melui i sona Liūdnas Isikabino, ir nepaleidzia Ne Ir dar traukia, bando iskasti. O aplinkiniai, tame tarpe suns seimininkas tik ziuri, ir juokiasi Žliumbia O mums tai nebejuokinga buvo Žliumbia Net nezinau, kaip mes atplesem Mela, bet zaiszod nebuvo Taip Tik vat paskui slubavo kokias 3-4 dienas Nustebęs Tai va kaip svetingai mus prieme Peterburgas Cha cha