Kaip ant Nero teisingai iskept CD "Mixed Mode CD" budu?
Kaip ant Nero teisingai iskept CD "Mixed Mode CD" budu???
Nes yrasiau as tuo formatu bet kazkaip lievai gavosi kad gabalu nerodo ant PC(bet cia neproblema)
Svarbiausia kad centras pirma daina 10s tylos o poto viskas normaliai nuo antro gabalo pradeda groti muzika normaliai
i cd yrasiau viena txt faila su dainu sarasu siaip kad galeciau paziureti ir nereiketu sapuzdinti ir 20 dainu tai is viso gavosi 21 daina ir pirma 10s ilgio tylos
Nero nustaymai buvo tokie:
ISO level 1
Format mode 2/xa
Character Set ISO9660
Joliet
Misc:
Cache files from disk and network
Cache files smaller that 64 kb
ir kiti standartiniai nustatymai gal reikia kokiu kitokiu tai kokiu??
irasoma buvo su Lite-On 10x24x40
as manau kad taip neturetu buti kazkur kazka netaip padariau
isanksto dekui
jei klausimas neaiskus klauskit, aiskiau bandysiu paklaust
nejau niekas taip nebande rasyti netikiu
Viską gerai darei ir nesigavo. Svarbiausia, kad išsirinkai mixed mode. Pagyven dienelę kitą ir pamatysi - nebus taip aktualu. Kitą kartą turėtų gautis, tik CD imk kitos firmos.
tai nori pasakyti kad nuo cd kokybes prikaluso arta failiuka nuskaitines kaip daina ar ne
matau kad specu nera reiks paciam isbandyt per copy data buda waw formatu surasyt ir viena txt ir pazesim kas gausis
pagaliau nusipirkau rewraiteri nec’o(bulk) na ir galvoju riekia pabandik cd ishsikept paimeu Röyksopp - Melody A.M mp3. parsisiunchiau demo nero nusikrakinau leisdamas nero pasirinkau kad cd bus audio su pele nudraginau visas dainas pasizhimejau paspaudzhiau kita peles knopke ish ishlindusiu menu pasirinkau properties ir ties laukeliu PAUSE vietoj 2 irasheu 0… whuolla i bulka savo idejau nu i groja viska kaip mixa bet dainos eina ne kaip 1 o normalei… kiek supratau tai tau reikia vietoj 2 irashit 0 seconds
uogiene rašė:
pagaliau nusipirkau rewraiteri nec’o(bulk) na ir galvoju riekia pabandik cd ishsikept paimeu Röyksopp - Melody A.M mp3. parsisiunchiau demo nero nusikrakinau leisdamas nero pasirinkau kad cd bus audio su pele nudraginau visas dainas pasizhimejau paspaudzhiau kita peles knopke ish ishlindusiu menu pasirinkau properties ir ties laukeliu PAUSE vietoj 2 irasheu 0… whuolla i bulka savo idejau nu i groja viska kaip mixa bet dainos eina ne kaip 1 o normalei… kiek supratau tai tau reikia vietoj 2 irashit 0 seconds
tu nesupratai
as rasaiu ir muzona ir parasta faila i viena cd tai vadinasi Mexed mode cd ir man centras ta patrasta txt faila nuskaito kaip daina kuri yra 10s ilgio tyla tai as klausiau kaip padaryt kad to nebutu
o apie tarpus tai man buvo taip kad vietoj 2s padariau 0s tai gabalai uzlipo vienas ant kito ir centras nerazdavo pradzios ir galo nebuvo galima klausyt kaip atsikiru dainu o tik kaip viena istisa mixa Bet cia buvo su Lite-On gal su necu tep nera

smilas rašė:
> uogiene rašė: pagaliau nusipirkau rewraiteri nec’o(bulk) na ir galvoju riekia pabandik cd ishsikept paimeu Röyksopp - Melody A.M mp3. parsisiunchiau demo nero nusikrakinau leisdamas nero pasirinkau kad cd bus audio su pele nudraginau visas dainas pasizhimejau paspaudzhiau kita peles knopke ish ishlindusiu menu pasirinkau properties ir ties laukeliu PAUSE vietoj 2 irasheu 0… whuolla i bulka savo idejau nu i groja viska kaip mixa bet dainos eina ne kaip 1 o normalei… kiek supratau tai tau reikia vietoj 2 irashit 0 seconds
tu nesupratai as rasaiu ir muzona ir parasta faila i viena cd tai vadinasi Mexed mode cd ir man centras ta patrasta txt faila nuskaito kaip daina kuri yra 10s ilgio tyla tai as klausiau kaip padaryt kad to nebutu o apie tarpus tai man buvo taip kad vietoj 2s padariau 0s tai gabalai uzlipo vienas ant kito ir centras nerazdavo pradzios ir galo nebuvo galima klausyt kaip atsikiru dainu o tik kaip viena istisa mixa Bet cia buvo su Lite-On gal su necu tep nera
txt faila nuskaito kaip daina kuri yra 10s ilgio tyla - del sito nieko nepadarysi…dek bet koki cd (soft, game), mano centras suka, laikas eina, muzono ner