Man pvz mieste tokio šikinyko per akis būtų O ir tas faktas, kad ne bulka, jau šis tas
oi tiksliau atvirksciai,juk tas dviratis su stogu manau tik moteriskem…kuriom didesne avto tragiskai netelpa pastatyt juk bulka vistiek siek tiek talpesne,be to…to kibiriuko prieziura vos ne dvigubai brangesne
vien uz pavadinima servise pripliusuoja
Na, matai, kiekvienam savo. Mieste su barža važinėt yra absurdas. Kadangi, panašu, esi stereotipų įkaitas, tuomet važinėk su kuo tau tik norisi, aš važinėsiu su tokia, ar panašia auto ir nematysiu problemų, nes bet kokiu atveju plytų bagažinėj nevežioju, todėl jos dydis man kaip tik. Mieste. Užmiesčiui visada galima turėt ir kitą auto
masina gal ir nieko… bet ji net uz golfa mazesne nebenoriu 2ieju duru
manau jei zmogelis iesko bulkos tai panasiai tokio didumo auto zvalgosi…man asmeniskai pofig as su bele kokiu dviraciu su stogu galiu vaziuot mieste svarbu tvarkinga butu,taciau kiekvienam savaip atrodo ir kiekvienas savaip ziuri o kad sito kuro sanaudos tokios pacios kaip bulkos, mazesne,kietesne,ir remontui visiskai nesexova tai faktas
Abejoju, ar bulka užmiesty 3,5l valgo
…na kad 1.5 litro daugiau suvalgys bulka tai tikrai nebaisiai daug,palyginus su tuo <pabreziu>kiek tam kibirui reiks uz detales moket brangiau ir uz servisini aptarnavima!o automobilis sutik juk pats,yra zemiau nei polo ar seato lygio o kad 3,5 sanaudos tai cia pas visas auto panasios kai nuo kalno laisva pavara ir dar i nugara vejas pucia
cia visai rimtai sneku nereikia liaudziai tokiu veju pust,dl ko tie kibiriukai yra pigus?palygink kainas kad ir polo netgi seata pasiulyciau nusipirkt tikrai malonesne masina
uz driochla bulka ,ryskiai per daug
sudo kruva
dar turiu alfa 147 2001metai 1.6 88kw visi privalumai kaina 4600eur e *bliamba* jus asileliai, neraudokit cia. ble nu ir turejau as lancia. nu ir remontavau. nu ir? pardaviau. uz normalius pinigus nusipirkau normalios komplektacijos masina. pirkau kokybe ir privalumus. nx moket uz masina tokius pinigus ir paimt ja plika basa? kai uz dar mazesnius pinigus gali nusipirkt visus privalumus ir bedu neturesi?