Kaimynus papiktino sniego bobos krūtinė

Kaimynus papiktino sniego bobos krūtinė

Kaimynus papiktino sniego bobos krūtinė

ELTA
2003 vasario mėn. 25 d. 06:46

Ohajo valstijos (JAV) Kento miesto gyventoja Crystal Lynn (Kristal Lin), gatvėje nulipdžiusi sniego bobą, įžeidė vieną iš savo kaimynų. Vos baigusi savo kūrinį, moteris namuose sulaukė policijos pareigūnų, pareikalavusių "suteikti skulptūrai padorią, visuomenės moralei priimtiną išvaizdą", rašo "Miami Herald".
Kaimynų nepasitenkinimą sukėlė tai, kad misis Lin prilipdė sniego bobai dideles krūtis. Nors autorė papuošė savo kūrinį tamsiai raudonu šaliku, kažkas iš kaimynų paskambino į policiją ir pareiškė, kad figūra "nepadori ir vulgari". Atvykusi policija pareikalavo arba pašalinti krūtis, arba visiškai sunaikinti sniego skulptūrą.

K. Lin pareiškė, kad "nė viena moteris pasaulyje su tuo nesutiktų". Kai policija išvažiavo, Lin išėjo į gatvę ir demonstratyviai nuėmė šaliką, kad skulptūra "atsiskleistų visu savo grožiu".

Vietos policijos atstovai sakė privalėję sureaguoti į užregistruotą skambutį, bet jokio kaltinimo 35 metų namų šeimininkei nepateiksią.
http://www.delfi.lt/news/daily/hot/article.php?id=1967223

Reiketu jiems pamatyti anksciau kiekvienais metais prie VU zenklo atsirasdavusi zmogaus ugio fala. JuokiasiJuokiasiJuokiasi

O visgi manau kad tokie absurdai yra reti atvejai. Kitaip neatsidurtu laikrasciuose.

Ale ir būna bepročių Apakęs Sniego boba užkliuvo Juokiasi

o gal ne Sniego?!.. bet uzkliuvo???ApakęsApakęsApakęs

Gal sniego bobos figura buvo panasi i kaimynes figura, todel kaimynai ir isiuto? Mirkt

Arba tiesiog reikejo skandalo ir tiek… TaipTaipTaipTaip

Na… as irgi pasipiktinciau: Taip vidury ziemos nulipdyti sniego boba, su apnuoginta krutine!!! Jai juk salta!!! Apakęs

Ale moteriškaite pakalusi,kad netingejo lipdyti sniego bobos Cha cha. Jetus, pas mane yra gera nuotrauka su sniego seniu,pas kuri geras "čilenas" pridetas Cha cha. Pusbroliakas per Naujuosius išejo i kiema parukyti ir nulipde Cha cha.Spejom nupaveiksluoti,nes paskui vaikai ateje iš jo šuni, gulinti šalia senio, padare Šypsena.

Greičiausiai taip ir buvo,arba su seksual.orientacija kažkas netaip

JAV demokratiska valstybe, ka nori ta darai.Nori sniego boba su dideliais papsais lipdai, nori skundi, kad ja kazkas nulipde.Pabandytu pas mus kokia kaimyne pasiskusti, kaip mat be langu liktu.Vat tai taip.Kanda

Taip jau buna is neturejimo ka veikti Cha cha

tie amerikonai nesupranta menoCha cha

Va mes vasara Palangos papludimy buvom is smelio moteriske nulipde… Su visais privalumaisCha cha tai vat visi praeinantys apziurinejo, dziaugesi…Daug kas fotografavosi…Šypsena

as jau sita skaiciau,tik ne 30+,o puslapio pradzioje Liežuvis

Bobos krūtinėMyliu…visadaGeraiDrovus

Čia trumpam Sniego senis Cha cha.Tikiuos tokias nuotraukas galima talpinti Drovus

http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary_other/69511.20756-=(762740
72