Kaimynai, jų šunys ir kiti dykūnai

Kaimynai, jų šunys ir kiti dykūnai

Kaimynai – tai tokie sutvėrimai, kurie gyvena iš viršaus, iš apačios ir iš visų šonų. Jie neatlieka jokios esminės funkcijos Nekaltas ( nu tik bronytė iš 67buto Liežuvis ta tai atlieka Myliu ) ir iš pirmo žvilgsnio dažniausiai atrodo nepavojingi… tačiau užtenka pagyventi pusmetį, kad įsitikintum, kaip tie inkliūzai trumpina ir taip jau nelengvą gyvenimą Ignoruoju Pavargęs… išsitapetavai salioną* - tikėkis, kad greitu laiku kaimynas prakiurdys kanalizaciją, paliks atsuktą čiaupą ar dar kokiu kitu būdu užtvindys tau butą (senolių pastebėta)… kai nori gerai išsimiegot prieš sunkią dieną – pas kaimynus būtinai vyks orgijos iki ryto. Privemta laiptinė ir liftas – neatsiejama to dalis Pavargęs Aš jau nebekalbu apie visus jų augintinius ir globotinius, apie šunėkus, kuriems mano mašinos ratai atrodo ženklintini, teritorijai žymėti tinkami objektai, apie vaikus, kurie pamažu tampa paaugliais, bet smegenėlėse neįgyja nė vieno papildomo vingio, apie bobutes, kurios pačios su savim kalbėdamos blūdija laiptinėj (ir nereikia nei mabiliako, nei laisvų rankų įrangos – užtenka laisvo proto) Pavargęs Girtas … beje, pats pikantiškiausias kaimynų pomėgis – veisti KuKaračius (tarakonus) ir nuolatos jais apdalinti visą namą…

[quote] Gal man jau metas į kaimą kraustytis Nekaltas o gal tik kitų kaimynų pasiieškot???.. Pavargęs
[/quote]

*seniai seniai, kai dar kalbos komisija nebuvo gimusi, taip svetainę vadindavo

eina n… tie kaimynai ,aisku jei yr nrmaliu tai gerai.pries sesis metus pastoviai kaimyne gyvenante virs apliedavo buta.i metus po kelis kartus ir kai pavarydavo vandens tai iki pirmo auksto.o didziausias zapadlo budavo pasidarai remonta bute ir po keliu dienu laba diena plaukiam nors imk ir rek ŽliumbiaŽliumbia.is kitu kaiminu ir faina beveik pastovei skamba pianinas nuo8 ryto tai ir norsk stauk.vienu zodziu toks *****as gyvenimas toj degtuku dezutejŠypsena

Čia kalčiausia yra tarybų valdžia, sukišusi žmones i daugiabučius be jokios garso izoliacijos. Girdžiu, kaip kaimynai kalbasi, knarkia, šlapinasi, santykiauja. Šunis daugiabučiuose reikia išvis uždrausti laikyti. Su dauguma kaimynų net nesisveikinu, nors matomės jau 16 metų, man jie asmeniškai nereikalingi, nežinau nei jų vardų, nei pavardžių…

O aš pažįstamas su visu kvartalu,netik kvartalo liaudimi,bet ir šunimis,
katėmis ,su visais sveikinuosi.Šunys mane gerbia,bobutės kažkodėl ne-
sako labai jau nerimtas Cha cha

jum nepasiseke as tai givenu bute Cha cha

jo ,kaimynai padarai nedekingi ir jiems patiems ner uz ka aciu pasakyt , o vat priekaishtu rascew milijona KandaPavargęs
Del sunu vat ypac aktualu - pridaro sh… prie vazonu ar tiesiai vidury laiptu , kvapelis stovi…VeeePavargęsIgnoruoju
Geriausiai auginti zuvis Laimingas !
Blyn ir taip norisi uzleisti muzona garsiai garsiai , ked zinotu jog ne tik jie GALI shuma kelti !!! !!! Pavargęs
Hrrrrrr … vien zo kad ir kaip bebutu gaila - gyvenam su jais , taipjau lemta Labas

[/quote]

bet pažiūrėkim į viską iš kitos pusės - pats juk kažkam irgi esi kaimynas. Toks pats nereikalingas, besimaišantis po kojom, ne ten pasistatantis mašiną, nelaiku išsikviečiantis liftą ir nelaiku švenčiantis gimtadienį… būk pakantesnis kitiems, nes jie tokie patys žmonės, kaip ir Tu Gėlė

na jo … sunkus atvejis. as pati visa gyvenima gyvenau nuosavam name su tevais ir buvo ok. ten bent jau ramybe naktimis tai ne tas zodis, tik va kaimynu tai neisvengsi … musu kaciuka ju suo atmynes suvalge ir mes kalti likom … na cia tik vienas variantas is 1000000000000000000 kai norisi visus juos pakart, nes kitos iseities turbut kaip ir ner … Ignoruoju

gerai kad turiu kaimyna kurio isvis nematauCha cha

O dar kaip būna faina, kai po tavim gyvenančių kaimynų šunėkas vidurnakty arbar paryčiais pradeda draskytis, staugti ne savuojuApakęs Tada tavo kinderiuks irgi va toksaiBaisu iš lovytės strykt su isterijos priepuoliu nuo baimės, tu irgi iš lovos nuo tų garsų su tokiuPavargęs snukeliu šoksti, nežinodamas už ko griebtis - už kuvaldos ir į radiatorių daužyti, kad jų šuniui baisiau būtų, negu tavo vaikui, ar už vaiko ir į tylutėlį kampelį, kad tas vargšiukas isteriško kaimynų šuns negirdėtų ir kaip nors nusiramintų…Žliumbia

Pavargęs

pasitaiko pasitaiko tokiu gyvunu,…mane irgi biesas tada ima…Veee