Kaimynai - blogiausias variantas
Vakar vakare švogeris atsivežė profesionalią aparatūrą, tai kambaryje (blokinis namas) rozetes nuleidom iki 30 cm. nuo žemės ir jungtukus nuleidom žemiau. Dirbom greitu tempu nuo 18 iki 18:20 val. Grežiant paskutinę skylę, digo elektra. Nueinu į laiptinę- tai visi kaimynai suėję triukšmą kelia- kas čia daros, pailsėt negalima. Niekaip jiems neišaiškinau, kad dar 2 minučių reikia viskam pabaigt. Tie parazitai saugiklius buvo išjungę. Tai teko laiptinėje saugot, kad neišjungtų. Nei vienas iš lietuvių kaimynų nesiskundė. Vieni … Suėjo prie durų gal 8 snukiai. Kai pamačiau, kad nesusišneku, pasiunčiau juos. Jie pareiškė, kad nenori su mumis draugauti. Nu ble, tai nelaimė… 100 metų jie man reikalingi, draugai suknisti, pensininkai, bezdalai.Taip ir pasakiau. Tai, nei su vienu nebesisveikinsiu, nesišnekėsim. Bet taip ir gerai- nelįs į akis. Nu bet techniškai sunervino. Nu bet rupūžės… Ble, tipo, tu čia atsikraustei tipo pas mus ir ramiai negyveni, trukdai mums. Nu gerai, šiandien iki 22 valandos grežiosiu skyles, tada pažiūrėsim. Tegu kviečia policiją. Ai, tai gerai bus, kai nieko nepadarys. Ale kas per aršumas tų bezdalų. Taigi, … Paredagavau temą, nes bus tautinės nesantaikos kurstymas. O tautybė, manau, visiems lietuviams aiški.
na nereikia taip varyti ant rusu, nes pas man atvirkshtine situacija kai tik ziema ir automobiliu stovejimo aikshtele uzpustoma tai sniega susirenka kazkodel valyt tik rusai ir dar keletas lietuviu su manimi prieshaky , nes kiti mandri moka tik statyti automobilius i nuvalyta aikshtele
o shiaip tuose blokiniuose namuose tai pilna visokiu debilu kaimynu
Gal pabandykit iš pradžių gražiuoju? MAn pvz. labai patiko skelbimo idėja- maždaug informuojame, kad tokiu tai metu bus triukšmas, nes daromi neatidėliotini, svarbūs darbai.
oficialiai triukshmauti gali iki 23.00
Pas mane kaimynai taip pat ne dovanele… Bet pries pradedamas dauzymus bei greziojimus, perejau per kelis artimiausius butus ir perspejau, kad savaite patriuksmausiu. Ir JOKIU PROBLEMU!
Beje, mane taip pat nervija, kai po darbo 19-20 val koks asilas gretimam bute grezioja siena, bet jei jau is anksto perspeja, tai ir pykt negali…
kaimynai kaimynams nelygu
pries pradedant konflikta reikia ivertinti priesininku jegas, jeigu to nepadarei, tikiuosi labai nenustebsi jeigu masina suvarys tau truputi
Tu turi pilna teise grezioti jei tai nera gili naktis. Beto uz saugikliu isemima gali parasyti pareiskima policijoje, motyvuodamas tuo, kad del staigaus elektros dingimo, kuri salygojo saugikliu isemimas, sugadinta brangi aparatura (pvz kompams taip buna). Beto uz savivaliavima taip pat yra numatyta atsakomybe.
Berysio kai kaimynai nesupratingi. Negi zmogui galima uzdrausti remontuotis. Vat mano kaimynai kazkuria diena griove sienas. Vakare gryztu, laiptine pilna dulkiu, na viso to slamsto, nuo "gruzo" isnesiojimo. Mano naujas kilimelis (1 diena kaip buvo padetas) istryptas ir purvinas Namuose kadangi rubams kabinti spinta padaryta sienoje, visi rubai kalketi buvo, man tuo sienu nubyrejo kalkiu
Na bet ka padarysi. Gal ir as kada sienas griausiu
Dar vienas pliusiukas namo naudai.
Jokiu kaimynu, jokiu pasaliniu siuksliu, barniu, nusiskundimu.
Ir greziot gali kiauria para - niekas saugikliu nesukines.
ir kai uzmushines nieks negirdes
as kolkas matau tik keleta namo minusu:
aplinkos tvarkymas ir ziema namo kurenimas. Na reikia eiti pakrauti malku ir pan.
vaziuok gyventi i si miesta,nors gera buta isigysi uz tuos pinigus,kuriuos gausi pardaves dabartini buta su visais ruskiais-]
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/195609.32-=(1975338428
:
o cia tai pavarei
rimtai tipo tiem pirdziam neuztenka ramybes
i r pagal taisykles jei iki 11 triuksmauji jie nieko negali padaryt
jau tokie tie pensininkai zarazos
saudyt juos reikia
Karo vyras rase; vaziuok gyventi i si miesta,nors gera buta isigysi uz tuos pinigus,kuriuos gausi pardaves dabartini buta su visais ruskiais-]
Tai tam mieste jau kaimynu neber busi vienintelis gyventojas
pliusiukas tai aiskus, bet ka daryt kai neturi pinigu namui prie vilniaus, (apie pati Vilniu nekalbu…)
Bet siaip na ka daryt jei darai remonta… bet faktas na kad as tai max iki 22val galeciau sau leist. nes suprantama, kad veliau tai zmones eina miegot, o jei dar mazi vaikai…
na pagaliau is bedos kita karta iskabinkn ant skelbimu lentos tipo pranesima, kad vat tokiam ir tokiam bute tokiu ir tokiumetu bus vykdomi remonto darbai. tipo uz sukeltus nepatogumus atsiprasome.
Manau turetu suveikti
ten uz tuos pinigus nusipirksi buta ten kur kaimynai normalesni bus-jaunesni arba is vis naujos statybos buta.Juk ir ten prades statyti naujus butus…kada nors.
Na jei tingisi tvarkyti aplinka - pirk nama su mazu sklypu.
O del kurenimo ziema - jei butina tureti komforta, isirenk dujini katila arba sildykis elektra. Veiks pilnai automatizuotai ir nereikes nei pirsto prideti.
Ir mokesi ne daugiau nei uz buto sildyma…
o tu tikiesi, kad kai tave bute uzmushines tai subegs visi kaimynai taves ginti ?
Jau dabar isivaizduoju kaip tie pikti pensininkai, kurie apreke temos autoriu del greziojimu su dvivamzdziais rankose puola ginti uzhmushinejamo kaimyno
Pas vienas tokias mergičkas, kuriuos nuomojosi butą viename iš žirmūnų plytinių senų namų, pensininkė iš apažios ėjo skųstis, kad jos per garsiai vaikščioja. Sakė, kad nusipirktų šlepetes minkštais padais, bo avalynė, kurią jos dėvi jau labai garsiai, joms vaikštant, skamba ir trikdo ramybę.
Žinai, bijau kad pats tų pensininkų nenudėčiau- veda iš kantrybės techniškai. Beje, šiandien jiems neramus vakaras artėja- daru pakabinamas lubas, tai reikės lubas grežiot. Paskaičiavau- apie 35 skylės. Geros dreles neturiu, tai varau su Skilu, 550 W galingumo. Gražtai, aišku, rimtos firmos. Bet triukšmo tai tikrai užteks jiems.
Nekantrauju sulaukt reakcijos- rytoj parašysiu, kaip sekėsi.
Dar prisiminiau: ogi tikriausiai pensininkai šventai laikosi bažnyčios navaroto: palinkėkim viens kitam ramybės. Aš šiandien vėl palinkėsiu. O sau palinkėsiu kantrybės klausantis radiatorių baladojimo