Kaimas ..

Kaimas ??? !!!Baisu

Kaimas - ka jums sis zodis reiskia? Ka apie kaima galvojat ir jame gyvenancius zmones? Šypsenapvz. man kaimas visaij nieko…tik biski uzknisa kai kiekviena vasara turiu dirbti vagose Kaip jums? Mirkt

man kaimas asocijuojasi su runkeliais ir karviu meslu.as pati kaimo neturiu ir tuo dziaugiuosi.mam uztenka sodybos. Pavargęs

Nekaltas

kayme pabut ZAJABYS, bet ne per ilgaj Juokiasi

Aš savo vaikystės vasaras praleidau kaime ir visai dėl to nesigailiu Šypsena

Kaimas - geras poilsis!!! Cha cha bet ten gyvent butu Baisu baisus padetis Kietas

Kaip man gaila tokiu zmoguku kaip tu, gillow. . .Turiu tokia drauge,kuri kaima yra maciusi tik karta…Kazkoki purvina,ir tokie postringavimai,kaip . . .O cia sienainis tai kaip? Cia gal kaku? Šypsena. . .Kaip pabego telycaite,o kas ja melz? ? Mirkt Mirkt … O kas ten ausyse iregta? ? Vanduo suliny baisus,jis gi kanalizacijos. . . Šypsena Šypsena zmones,kaip faina zinoti tokius dalykus,uzmigti giedant lakstingalai,nakti pasislepus valgyti braskes,eiti i kaimo sokius berniuku pakabinti Šypsena Šypsena asmeniskai mano kaime nereikia sedet vagose,viskas daroma traktoriais,visi vazineja gerom masinom,turi internetus,nuliovus telefonus,kanalizacijas ir automatines skalbimo masinas, ir svarbiausia dauk laisves. Negaliu praleisti nei vieno savaitgalio Vilniuje. . .Kaime laisve,grynas oras,mylimas ir laimingas katinas ir suo. . Bei geri zmones! ! ! Šypsena Šypsena Šypsena

As visa savo gyvenyma gyvenu kaime. Ir nieko. Sveikas ir gyvas. Svarus oras, sveikas gyvenymo budas. Tik kad dirbt daug reikia. Na kaip sake vienas zinomas zmogud - darbas is bezdziones padare zmugu. Tik kad dabar tas darbas is zmogaus nepadarytu bezdzione. Cha cha

esu miestiete bet megstu kaima… kaime smagu… Mirkt uogos grybai gyvuliukai viskas ko reikia zmogui pasijusti didelio pasaulio maza dalele… ir i vaga nueit kartais visai nieko Mirkt tik kaikuriems ten truksta samoningumo… jaunu zmoniu tikslas neretai buna tik nueit i shokius ir prisisiurbt (tikrai ne visiems) aishku yra tokiu ir mieste daug… bet…

pritariu snaigitei,as pati daug laiko praleidziu taip vadinamame “kaime"ir tiesa sakant ten daug sauniau nei mieste.aisku truksta klubu,bat visa kita…o i miesta gali nulekt bet kada… aisq yra skirtumas tarp siolaikisko kaimo ir to kuri rodo per"lietuvos ryto televizija”,ten girtuokliaujancius,nieko nedirbanciu ir pan…bet tokiu jau ne tiek ir daug Mirktp.s.manau kaime zmones gyvena ne tik geriau,bet ir daug linksmiau Kietas

Snaigite,as irgi tau pritariu Mirkt

as nesakau, kad kaimas ****as, jis visaij nieko grynas oras, vaisei, vanduo swarus… tik norejau ta pasakyt, kad biski nervuoja kaip reikia vasara dienu dienas dirbt, o taip norisi pailset, juk vis vasara yra! Šypsena

Man asmeniskai kaimai nepatinka… As deja esu miesto vaikis Cha cha Gyvenu mieste, pieno einu pirkt i parduotuve, o ne is karves melzt ir as tuo dziauguosi… Kaimai ne man. O kai nori pailset reikia vaziuot prie Platelioo arba Luksto ezero… Geresnio poilsio dar neradau… Taip

o wa as esu bandzius karve melst Cha cha ir karves pienas zymei skanesnis Girtas nei pirktas pienas Nežinau

Aš gyvenu kaime… Nei karvių, nei kiaulių neauginu.Turiu tik šunį ŠypsenaNamo aplinka sutvarkyta,yra mūsų sodintas miškelis, sodelis,gėlynai,krūmynai.Visa aplinka šienaujama vejapjovėm.Daržą turim labai mažą.Gyvenam čia gan neblogai.Tik va apsipirkt jau tenka važiuot į miestus.Gyvenimu kaime nesiskundžiu

man kajmas atrodo kajp kajmas taj zmones kurie nzn’no kas yra mandagumas nors buna atvirkscei ir t.t. daug rasyt Šypsena tingiu o sutrumpinus man kajmas taj yra kajmas

Na teisingai,ten gal ir grubiu yra,as ir su tokiais susiduriu Šypsena Šypsena nors,kaip cia buvo sakyta. . .Daug kaime darbo.O vat mane tai kartais nervina,niekaip nepataikau pas mociute nei sieno pavezt,nei bulviu pakast,ir ta jau viska ne rankom Šypsena Šypsena…Siaip asmeniskai mano tevai yra ukininkai. . .100 karvyciu,europietiska ferma,nuliova iranga. Aisku jie ten nemazai dirba,bet. . .O as be proto megstu su sunimis po laukus pasibastyti…Prie vilos ezere pabraidyti. ,siaip tarp kitko,nieks netiki manim,kai pasakau,jog esu is kaimo Šypsena Šypsena . . . . .

as tai visai nemegstu kaimisko pieno Veee jis riebus labai… Veee

as suprantu…vasara tai ten gerai,bet ka ziema daryt?juk mirtis ten… Nekaltas