Kailiniai
Arteja ziema, darosi vis salciau. Prasidarau spinta…pasiimu savo prabangius kailinius, kuriais visada puikuojuosi)) Uzsivelku, praeinu nuo vieno kambario iki kito ir neapleidzia jausmas, kad mane kazkas seka…Ogi is tikruju seka…kandzio kandziai sotus zvilgsnis
Supratau, jog likau nuskriausta…
Tai dabar klausimelis: kokius pirkti, kur pirkti ir ar is vis pirkti?!
pirk sintetinius/dirbtinius
kandys sprogs is apmaudo
Sito kandzio gyvuju tarpe nebera
paminekim nuo graziuo koju ir patogiu batu savininkes rankos garbingai zuvusi kandi
Velniop kandi…reikia uzsakymus tvarkyti, o tai dir. veidas bus kaip kandis…
Skaičiau Tavo žinutę garsiai ir visas kabinetas skambėjo nuo "Žvengo". Kaip žmonės vietoj to, kad parašytų:"kandis sukapojo kailinius, ką daryti?" prirašo penkias eilutes, nuo kurių "pilvas plyšta"
Afera, aprasiau tikrai be pagrazinimu…!
tai moterys, negi kailiniu nenesiojate?
Audines, lapes, triusio, serno, ziurkes, nu kazkokius tai juk vistiek turite! Ar pacios kailiukus auginate…
Kazkada man tetis (jau istekejusiai) padovanojo kailinius… As juo jau nunesiojau… Kitus kailinius suede mano padaryta avarija… Maniau jau dabar turesiu. Tai suede viska butas… O taviskius tik kandys. Kandis galima isnaikinti naftalinu…
Aš ne pagražinimus turėjau omeny, o problemos pateikimo būdą.
Afera, problemos pateikimo budas…kartais perlenkiu lazda. O visdelto griskime prie kailiniu…kaip jums karakulio? Ar geriausia iseitis vyriskos gimines kaili dirti?
man labai gražu karakulio kailiniai - tik brangoki ir baisiai sunkūs
matai as pati tai turiu tokius kalnu ozio pilkus kailinius, nu net nezinau ar tau patarti juos pirkti siaip silti, grazus, bet jie man kiek sunkoki ir siaip man dar labiau patinka tokie svelnuciai minkstuciai ir neilgo plauko kailiukai, nezinau kaip jie vadinasi
lapes man nepatinka, triusio irgi,karakulio irgi, bet cia skonio reikalas, vargu ar tau cia kazkas duos gera patarima, manau bandyk rinktis pati
Ui aciu man tatukas jau nupirko viena karta kailinius.Pastovejo spintoj nenesiojami 2 metelius ir pardaviauMan jie kazkaip silumos nesuteikia
As geriau silta nerealu megztuka ir
paltuka ar ilga striuke,dydeli ir siiilta salika,minkstas kumstines pirstine ir saunu i ziema
O man patinka ziema vasara plonos bliuskutes, svarkeliai. Kailiniai kaip tik, tokiai kaip man, kuri nuoga vaiksto. O jei kostiumelis, tai kaip svogunas su paltu jauciuosi…Kailiniai yra kailiniai. Uzsimeti toki sunkumyna ir vien nuo svorio prakaituoji:0 …Nevykes juokas
Na as kostiumeliu,ir nastos ant saves nemegstu tai kailinai ne man turbut.O tavo svoguniskas pasakojimas labai patiko
nebutu saulute
sviecia net is po kailiniu
kartais net akina …
Nueik i Karaliska Tigra va ten tikrai issirinksi.Visu skoniu,tikrai atrasi ko tau reikia.