Kai verkia sirdis… belieka dainuot…
ar tiesa kad muzika padeda nuo asaru? zinau kad man daznai padeda bet norejau suzinoti jusu nuomone mielieji zmogiukai kaip ir kada jums muzika padeda nuo liudesio
Nenoriu kad muzika nugaletu liudesi… geriau tegu dar paastrina - kai liudna, isijungiu ka nors leto, issizliumbiu ir pagereja… Linksma muzika man liudesio tikrai nenugales.
Niekad neapsizliumbiau nuo muzikos,tai matyt padeda
Seip tai zinau viena,kai liudna reikia klausyti liudna muzika,nes nuo linksmos tik dar blogiau pasidaro
istikruju tai ir noriu pasakyti kad galima dainuojant verkti, rekti visu balsu ir tada palengveja bent man
kaj man zeurej liudna kaip tik negaliu klausyt absoliucej jokios muzikos.
kiekvienas esame skirtingi ir idomu suzinoti kaip i kiekviena situacija reguotume
nezinau, kaip jums, bet man kai buna liudna ir verkt norisi, garsiai pasileidziu muzika (geriau kuo piktesne) ir pradedu "tusintis".
labai greitai padeda.
po to ramiai atsisedu ir apsiraminus veikiu kanors toliau
ir nezliumbiu!
na o as tai kai buna liudna isijungiu kokia liudna dainuska ir verkiubeje buna labai daug dainu kurios vis ka nors primena…koki zmogu ar dar ka
tej va…ir kai issiverkiu pasidaro geriau
Jo kas keisčiausia, og sureguoju panašiai, liūdna pačiam, noriu ramios muzikos, kai linksma geros, kai tūūūsovna nuotaika tai tūūūsovnos muzikos norisi
Man tai muzika vaistas ne tik nuo liudesio, bet ir aplamai nuo visko… Muzika visur ir visada su manim
jop!mane irgi wisur lydi muzika
o kaj buna liudna taj pasileidzhiu sawo mylimiausia dajna ir tada sugalwoju ka daryt toliau - werkt ar juoktis…
Taip… Kai sirdis verkia norisi dainuoti ir kurti.
matote kartais gerai kai sirdele verkia tada pasileidziate muzika ir dainuojate o tuo paciu ir kuriate taigi tai lyg ir kurybines galimybes
Visas zmogaus gyvenimas yra lydimas muzikos… jei gerai isiklausysi, ja rasi visur…
man muzika daznai pradeda asaras…jei noriu paverkt(taip irgi buna) tereikia isijungt liudna daina,kuri pilna prisiminimu ir pirmyn…
o nuo asaru…galbut,tokios metodikos dar netaikiau…
na o pabandyk gal pavyks ir si metodika
Įisijunk linksmą dainą ir bus linksmiau.
kai tavo sirdis verkia, norisi issiliet… taip kartais gimsta nauji meno kuriniai… gal prozos, gal dailes… o gal ir muzikos…
istikruju taip jus teisi man buna taip irgi kai sirdis verkia as imu tapyti ir dazniausia tai buna mano geriausi kuriniai kuriuos vertina net labai zymus dailininkai zinoma cia prisideda ir muzika