kai vaikinas skiria mazai demesio

kai vaikinas skiria mazai demesio

…ka tada daryti…? pvz mano situacijoje, kai jis tik dirba ir dirba…kada matytis?..kai jis visada veluoja…taip sutrumpindamas susitikimo laika?? pyktis neverta-jis dirba…o ka man daryt? meiluzi susirast?

jis jau ja turi kitas variantas pasiulyti grupini Cha cha

nieko palauk truputeli - vasara baigsis manau ir laiko atsiras daugiau Nekaltaspas mus su mergyte panasi situacija,bet norint galima rasti laiko,reikia tik noro Taip

Jeigu tikrai ji myli susitaikyt.Ir man taip pat buvo kaip ash nervinausi, bet susitaikiau pasitikiu jo ir viskas pas mus ok. Juk jis dirba o ne pas kitas vaikshto ir su draugais geria. Gal jis nori tau ir sau ateiti uztikrint. Laimingas

nusipirk kita vaikina Taip

Nu man irgi panasiai Liūdnas , bet nieko cia nepadarysi, pinigu gi irgi reikia.

…mes negyvenam kartu ir dar nezadam to daryti kad jis man ateiti stengtudi uztikrinti…

…o kaip atkratyti ji nuo seimos?? kad nevazinetu kartu su tevais i visokius kaimus o su manimi pabutu?

neatskirsi, jei jis pats to nenores. niekaip. o jei statysi ultimatumus, tai susipyksit garantuotai.

…o jei tevai ji visur tempiasi?? be jo negali net i parduotuve nuvaziuot…

nu jei jam kokie 15 metu, tai suprantama, suprantama… Nekaltas

…ta prasme, jei tevas negali nupirkt jokios detales “senukuose”, nepasitardamas su juo??

susirask darba, kad irgi laiko neturetum Nekaltas

…turiu as jau darba…kol jis baigia, as jau ir miegot einu…o jei anxciau baigia, tai kol pas mane atlekia, as vel einu miegot, nes anxti i darba reikia…

tegu jis dyrba,as siuo momentu atostogauju Flirtasgal numeruka palikt Drovus

tai gal jis senukuose dirba Mirkt)

blemba kalbi kaip mano mazule. baisu.

palik ji.

stai kur tikras romeo ir dziuljetos vertas meiles isbandymas Liūdnas Taip