Kai turesiu…
ko?..lYtu?
seima… vaiku… ir daaaaaug piGinu dr, nenervOk… parduok pirma posta
kas salia vilniaus zinot kokiu sodybu prie ezero uz pigEi?
čia honda?
soprano, geras klausimas
Drakonas-moletai,turiu nr
legenda man negrazi. nesolidi nors ir didele. lempos vaikiskos, korejos gamybos kazkokios.
kur dalivacija apie garso izolEcYjE? Apex, o man grazi… kaip ir new 7er ar new LS…
o gal koks p[sl yra, nes planavau lekt i moletus prie ezeru su palatke, bet bl kaip su oru bbz, tai mastau apie kur nors arciau kokia sodyba dviem paroms prie ezero
i google susivesk “mindunu kempingas”
legendos neimciau, accorda priglausciau
legend labai gera masina Aisku skonio reikalas, bet pagal kainos kokybes santyki tikrai geras aparatas
q, o kas su legenda negerai? man isore
, vidus netgi labai
, tech dalis irgi
asTmeniskai isore man so so tik, variklis tik vienas,ir kuris,mano galva neblizga siame modelyje(beje kaip ir ankstesnieji modeliai),AWD kad yra tai ok, kaina ok,bet vistiek ziureciau labiau i Lexus ar i vokiska kokIbe
q, bet tiek lexus tiek vokiska kokIbe lenkia jas kainom… bet butu nebloga dileme renkantis tarp siu dvieju modeliu…
nu kaina lieka kaina,bet kai turi ka priespastatyti kiti modeliai, tai ir kaina gali nepadeti
q, liksiu prie savo nuomones, jog visgi legendas, savo klaseje (kalbu apie A6/5er klase, nes realiai su ja konkuruoja), tai stovi auksciau galva, nei konkurentai. o man tiek exterjeras, tiek interjeras ir tech.harakteristikos yra daugiau nei priimtinos
na,manau koja kisa vienintelis variantas,tiek variklio,tiek pavaros,tiek kebulo