kai skauda gerkle … gelbėkit…
2Rita
Na aš taip pat prasirguliavau visą savaitę. Bet taip suplanavau kad šeštadienį lapkričio 24d. turiu baigti sirgti. Priešingai nei tu, jokios chemijos nenaudojau, leidau organizmui pakovoti pastiprindamas tik citrina, liepžiedžių arbata ir medumi… šis kursas tesėsi kaip jau minėjau savaitę, kurią pavadinau "medaus savaitę" nors ir svajoju apie medaus mėnesį, bet tikrai ne tokį…
Nedrįsau tavęs kviesti į mano organizuojamą Kaune meet’ą, nes jei dar labiau susirgtum jausčiausi kaltas, bet nepakviesti irgi negaliu…
Todėl jei jausiesi pakankamai stipri, tai:
Jei turite galimybę JŪS esate kviečiama(-s) į meet’ą, kuris vyks lapkričio 24d. (šeštadienį) 18.00 Kaune Taikos pr. 141 esančioje "Picoj Jazz".
kontaktinis tel. +370 81 75184.
Su pagarba L.E.P organizatorius kavenskas.
Dziaugiuosi.Cia tauf)
Laikas pailseti,o tai vietoj gelyciu zliumbianti snukuti imeciau.
Rita, atsiliepk. Kaip tavo sveikatėlė?
Na labas ligoni…
Žinai pasiskaičiau visų patarimus, o taip pat Tavo išvardintą vaistų sąrašėlį…ojojojoj…
Neblogas chemijos vadovėlis gautusi…
Na gi negalima taip vaistais užsivarinėti…
Keletą patarimų tau daviau…
Nepadėjo…
Tada nustok kankintis ir imk tą biuletenį, gulk į lovą ir
užsiimk gydymusi (jau su daktarais)…
Nes jei tiek išbandžius nepagerėjo
pasėkmės gali būti dar baisesnės…
nesinorėtų apie tai galvoti…
"darbas ne vilkas, …nepabėgs"…
o va Tu tik viena tokia…
(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)
LABUČIAI
vis tik gerai, kad pasiskundžiau, nes tikiu, kad jūsų palinkėjimai veikia gydančiai ir stebuklingai ačiū jumi visiems už rūpestėlį
Šiandien jau nebežliumbiu iš skausmo. Na dar paskauda gerklę, ypač ryte, bet dieną jau proto ribose. Na dar skauda … balsas nekoks, bet jau kartais šypsausi Ir temp. jau atrodo nebepakilusi (gal čiulpiamas aspirinas padėjo
).
Bet tvarkingai dar vis skalauju, su tuo bjauriuoju JOX kankinuosi, medų, citrinas, arbatas vartoju, netgi imbiero nusipirkau Su kojinėm miegu, stengiuosi būti užsiklojusi
.
Va rytoj dar išsimiegosiu… ir kitą savaitę vėl jums šypsosiuos
aš tikrai jumis labai džiaugiuosi…
tik isivaizduok tu nepildai mano recepto, nustok gerti tuos sintetiniu vaistus ir pamegink padaryti taip kaip as sakau pamatysi pades, o gal paprasciausiai per ilgai buvai uzsidariusi kambary ir niekur neisejai?
pasizmoneti laikas vaikinu yra daug ir pagrindinai vyrauja 3 rusys:
- tie kurie visa laika rujoja ir mergina jiems kaip pliusinis meskiukas merginoms pries miega. tokiu sutikti nepatarciau nes kam vienai nakciai orgazmas jei kitas 1000 naktu kankinsies
- vaikinai kurie pasizymi beprotiska fantazija ir sugeba ja naudoti, gaila tik kad paskutiniais mano duomenimis ju liko labai jau mazai, jie tiesiog ismirsta kaip dinozaurai
3)ir galiausiai tie kurie ziuri tik i vaikinus (cia nauja neisvengiama grupe, kuri turi savo uzdara rata ir savas taisykles)Tiesa kas keisto kad tie zmones labai kulturingi ir draugiski.
tai va siulau eiti i lauka i koki kluba pasikelk adrenalino kieki ir
nusikabink vaikina kuris taptu tau daktaru. kita vertus gal serga ne tavo kunas o siela ?
Rita rašė:
ačiū esu
manau, kad mano organizmas prie visko jau priprato, nes vitaminą A aš profilaktiškai kartais dėl akyčių geriu. Bet renkuosi tą komplektą A+E, taigi dabar ir šie jau nepadėtų…
o tas ‘taviškis’ JOX - tokia bjaurybė, bet gal kažkiek ir padeda…
2 eqris, na ko toks dabar? a?
ačiū esu
manau, kad mano organizmas prie visko jau priprato, nes vitaminą A aš profilaktiškai kartais dėl akyčių geriu. Bet renkuosi tą komplektą A+E, taigi dabar ir šie jau nepadėtų…
o tas ‘taviškis’ JOX - tokia bjaurybė, bet gal kažkiek ir padeda…
2 eqris, na ko toks dabar? a?
Taip tau ir reikia. Su geriausiais palinkėjimais.
Atsiminiau.Nuo gerkles ligu labai neblogai padeda vitaminas A.Nezinau ka jis veikia,bet as pageriau geros firmos vitamino A.Po to koki pusmeti nesiskundziau gerkle.Tik nepulk ryti dabar,pagerk veliau,nes ir taip daug visko vartoji.Cia tau ,kad neliudetum.
Atsiprasau.Turejo buti ,kad neliudetum.
gal… gal čia nuo temperatūros ar skausmo nuprotėjau…
bet biuletenio - nu negalima…
o ką ta gydytoja pasakys - žinau - išrašys "ospamox" ir diagnozė bus - ūmus faringitas… Žinoma dar pasakys, kad ir liaudiškais metodais gydytis - arbatos, medus ir pan. Paklausus kokių kitokių vaistų - pasiteiraus, o kuo šitie negeri? ir vėl paaiškins, kad šitie mano atveju labiausiai tinka… O aš gi jai neįrodinėsiu, kad va anuokart tai nepadėjo ir reikėjo dar ir kitokius gerti… vis tik tai antibiotikai…
Žinau, nes poliklinikoje su tokiomis ligomis (skaudama gerkle) gana dažnai lankausi
skersvėjo nėra, namuose šilta. Antklodė taip pat šilta, todėl kojinių miegant kaip ir nereikėjo. Bet šiąnakt apsimausiu. Apsirengusi tvarkingai kapitaliai žiemiškai. Po dušu buvau. Kojas kaitinau. 0.75l ko gero nelabai bepadėtų, juk tai reikia daryti iš pradžių. iš kitos pusės - juk šiokius tokius vaistus geriu, o maišyti nepatartina. Citrinas jau prisižadėjau nusipirkti ir valgyti su medumi. Dėl draugo - va šito tik ir trūksta… nes kol kas negaliu… negaliu pasikviesti gero draugo… ir niekas neapkamšo…
nugi stengiuosi save prižiūrėti… tik va nepavyksta…
Nusipirk litra karameliniu ledu su romo punsu, susveisk, ir lauk rezultato: arba atgulsi dviem savaitem, arba viskas praeis. Jei nenori taip drastiskai - isgerk pries miega tris taures (po 200 ml) karsto vyno ir uzsikask cesnaku. Jei ryte skaudes galva - tai zinosi nuo ko
, o kiti negalavimai bus dinge.
Čia ne visai į temą, bet jai kankina kosulys, pritaikyti galima. Šis liaudiškas būdas naudojamas tada kai kankina sausas kosulys ir negali atsikosėti - išsivirti kelias bulves su lupena, jas sutrinti ir sudėti į maišelį ar medžiagėlę, ta visą dalyką dėti ant kaklo ir dar apvynioti šaliku. Jau rytojaus dieną normaliau atsikosėsi. Taip padaryti kelis kartus.
tai taip tai atsitiko kad merginos nepriziuri saves?
vaistas nuo visko : uzsikamsyk langus , kad nebutu skersvejo, apsimauk vilnones koines,apsirek pagaliau namai ne palangos pliazas, reikia kad kambary butu vidutine temperatura. tai va po to palisk po dusu, pasikviesk koki gera drauga kuris atsinestu 0.75l degtines ,tik ne siaip koki mesla o geros, tegu dar ir citrinos prikabina krautuvej(kokiu 3 reiketu), tai va kulturingai isgersit su citrina ta dektine ir tegu jis tave (tik nedek poslu minciu) apkamso lovoj ir eina namo…
zinoma miegoti reikia su vilnonem koinem
Rita rašė:
Jau nuo penktadienio kankinuosi su gerkle… skauda žiauriai…
bandau gydytis, daug ką jau išbandžiau (augaliniai lašiukai, įv. tab.letes, medus, skalavimas, kojų kaitinimas), bet kol kas negerėja, o pasirodo jau ir temperatūra pakilo…
Nenoriu pas gydytojus, nes ta daktarša man tuos pačius kaip visada vaistus išrašys… biuletenio taip pat nenoriu…
Pomirat’ budu… bloguoju neminėkit… 

Paciulpk Septolete ir praeis
Homeopatinius lašiukus geriu jau antrą buteliuką "Umckalor" - indikacijos - ūminis ir lėtinis nosiaryklės bei kvėpavimo takų uždegimas (sinusitas, tonzilių angina, rinofaringitas).
Žolinės tab.letės "Isla-moos", "Echina-zinc c-vit", nuo slogos rimtesni vaistai - "Tylenol"
Aspirino dabar nerasta, ar tiktų tas tirpstantis?
Be to jau penkta diena …