kai periinstalivau windowsus(xp).liko ir senieji.Bandziau jau kelis kart periinstaliuot,bet vis tas pats.Kai Dalinu particijas,spaudziu L,kad viska istrintu ir ,bet vistiek viskas tas pats.Su d disku viskas gerai,ji isvalo,o c disko ne.Gal man galima kaip nors per dosa iseit ir formatuot c diska?o gal yra kokia spec programele?
pasiimi windows XP bootini instaliacini CD ir prasidejus instaliacijai klausia ar nori suformatuot ar ne (ar nori i fat32 ar ntfs)…arba jei fat 32 gali eit ir per dosa , pasikrauni su win98 bootiniu flopiku dosa, suformatini, paleidi faila smartdrive.exe (kazkaip panasiai) ish win98 instaliacinio disko (arba paieskai internete ir pries tai parsisiunti jei neturi) ir tada leidi kad ir ish doso ish WinXP instaliacinio CD (tuo antveju jei jis pas tave uzsaugotas HDD arba CD nebootinis, jei bootinis …1 variantu paprasciau greiciau patogiau) Pvz.: D:/instalai/ winXP/i386/winnt.exe… ir vsio
Pradedi instaliacija is bootinio cd. Spaudi Enter for installing. Ir paskui kazkurioj vietoj buna R - repair. vat ta ir rinkis - raso an virsaus, o ne atskirus win.
manau tau reikia visa hdd suformatuoti,istrinti particijas.ir visa suformatinti [; tada ish naujo suskaldzius instalinti [; o jei vienoj particijoj yra faijlai reikalingi,tada ishsiaishkink kurioje particijoje yra MBR,ir ishsiaishkink i kuria particija tu instalini vindauzus
tai ten kai klausia as ir spaudziu,kas rasytu naujus win,man raso kad senieji bus istrinti,bet vistiek lieka.O kam man ant virsaus rasyt?man reik visa kompaisvalyt,tada instaliuot is naujo.ir kai win isntaliuoju kai paziuriu c diske talpa,man rodo kad uzimta apie 3Gb.
[quote]
muziqaz rašė:
manau tau reikia visa hdd suformatuoti,istrinti particijas.ir visa suformatinti [; tada ish naujo suskaldzius instalinti [; o jei vienoj particijoj yra faijlai reikalingi,tada ishsiaishkink kurioje particijoje yra MBR,ir ishsiaishkink i kuria particija tu instalini vindauzus
win as instalinu i c diska,bet ir in staliavimo metu,kai dalinu particijas,man neduoda istrint visko is jo.raso kad yra kazkokie failai,kurie yra reikalingi.kas ten do daiktas?
Tai jei pas ji ne bootinis cd, tai uzsiknis is dos’o instalindamas. O jei bootinis - tai kam isikalinet - pries instaliuojat, pats instalas leidzia suformatuot tiek FAT, tiek NTFS. Aisku, jei jis instaliuoja is win aplinkos, tai kokie win leis save suformatuot
komanda format *:/u ištrina šiukšlyną
jei instaliuoji iš po w98 tai reikia nurodyti clear instaliation, o po to advanced ir pasirinkti kad particiją nurodysi vėliau.o ten jau leidžia ir trinti ir formatuoti .aišku po instaliacijos yra windows diras ir winnt diras.windows ištrini ir viskas.
zinai ka padaryk.
ogi pratrink senus windus is boot.ini ir nebebus pasirinkimo kuriuos windus kraut. tada pratrini sena windows kataloga. po to visus ten userio info is documensts and setings.
arba padaryk formata kaip chebra tau sako ir nebebus jokiu senu windu.
Bet kiek manteko setupint tai tokio bajeriaus dar nera buve