kai nusisneku…
kodel kai man pavaziuoja stogas as nusisneku, bet noriu kad manes visi klausytusi? net jei man nusisnekant pastebiu, kad zmogus uzmigo, as ji pazadinu, ir verciu manes klausytis. kai man nusisnekejimo priepolis, nepadeda net sexas, nes ir per ji tik istaikius laisva sekunde sneku. ar tai rimta ir ar yra vaistu nuo to? man tikrai labai neramu, baisu kad zmoniu galvos nuo mano sneku gali istinti
as ir tox
Oralinis siexas.
ce gers taip ir isivaizduoju tave sexo metu snekancia apie tai, ka per “marimar” vakar rode
nepadeda nes jis nesitesia TAIP ilgai, kaip mano nusisnekejimo priepolis
Mataj kaip būna
marimar jau neberodo senai bet rodo laukinuke-paziuriu vakare, o paskui ryte pakartojima
kad geriau isiminciau ka pasakoti
cia paklawsk psichologo, znojaw kajp taj wadinas, bet pamirshaw…Tiesiog tu nori buti demesio centre, nori jog wisa tawe pastebetu ir matytu, jej tawes nemato tu jawtiesi wisaj netajp kajp noretum jawstis, na o tam kad atkrejptum demesi turi kalbet tajp kad butu idomu, arba wisiskas nesamones, nes niekas kitajp nenores tawes klawsyti ir niekam taj nebus idomu, taj wat… sakaw susirask kokia knyga, arba tiesiog paklawsk psichologo, jis taw pasakys kas taj yra, ir ka daryti kad pasikejstum… Na ash manaw jog zmogus turi likti zmogumi, taj nesikejsk, lik tokia kokia esi,…
O miegodama irgi sneki?
Ujj…sensti bitute sensti…
surikai as skaitau paskui sneku apie tai ka perskaiciau
negirdziu zinok
Viskas tavo…
dubuduk sakai jau cia klimaksu kvepia?
kodel viskas? as dabar cia jums rasau ir garsiai diktuoju pati sau ka rasau, nes sneketi nera su kuo, tai sneku su savim.
taj tu turbut esi linskmas zmogutis
zhinoma jej apie taj sneki humoristine forma arba i geresne puse… Na o jej taj bandaj paniekinti ar pan, taj jaw negeraj… Jej tu tajp megsti wiska komentuoti, taj gal kritike kokia busi??? Na ka pasakysi apie taj ka parashiau???/
;DDDD geras… O tu pabandyk auskarą į liežuvį įsiverti… Tada bent jau savaitę mažiau kalbėsi;D
taip, as labai linksmas zmogaus draugas
paskutiniu metu skaitau teises teorija, tai jos niekinti negalima, apie ja tik rimtai galima kalbeti bet labai mazai atsiranda zmoniu, kurie nori girdeti mane kalbancia apie tokias knygas
ne, as megeja
va kiek visko pasakiau
negaliu isiverti, pas mane liezuvyje nera skyles bandziau durti-skauda. geriau jau kalbesiu