Kai masina vis dar…
…neprideda pakankamai respekto tasku… (tada greicio (o gal naktinio matymo) akiniai i trasa) Kadras is 6dienio Night ride Vilnius.
O ką veikėt per night ride?
Teoriskai, tai turi buti benzingalviu meet’as, per kuri chebra ‘pasisocializuoja’ ir pravaziuoja ‘gerbes rata’ aplink Vilniu. Tu, Quasttre, tam jau per senas
Bet siuo kartu, puse dalIvautoju buvo su Slyvom ir Betmenais. Rysium su tuom ir socializavimasis apsiribojo diskusijom apie geriausias saulegrazas ir treningus
Nebuvo pasislėpusių dyzeliu?
Buvau nuvaziaves pries pora trejeta sav, kai buvo… Nesuprantu, as tokiu “paraidinimu”, be tikslo, po aiksteles, kad cigariuka sutrauki per 5min ir vel ant 40-50 “raidini” kazkur kitur.
Aš tai ir norėjau išgirst
Siemkos ir pan. Tu su aB socializuokis, mentorių čia rasi, išgyvenimui padės
Quattre, Man kai klausimas kyla, as tiesiai Sixeriui, Burai arba MRC i PM ir visi atsakymai kaip ant delno Galetu anie koki APPsa pakurt
Mane yra uzkviete i “night ride” Klaipeda, nes nori idomesniu auto, tai tinka mano dodge charger, idomu kokia realiai publika susirinks
važiuok Widzia - tai aB beveik kaip appsas - reikia tik ateiti, ir vistiek kurį nors vieną rasi
vyriausias kadangi esi kviestinė žvaigždė - gali iškelti salygas ir reiklaavimus
Kai dalyvavau Klaipedos drag, tai priejo to pasivazinejimo organizatorius ir gavau vardini kvietima, tai salygas galiu tikrai kelti, kad kebabai turi buti nemokami
O kvietime parasyta su kokia auto atvaryt? jei ne,atvaryk su kokiu minivenu
Butent pabreze, kad tik “idomias” auto renka, bus pilna e60 jauciu nes jos dar visiems idomios