kai gyvenimas atsidure tarp draugystes ir vestuviu........

kai gyvenimas atsidure tarp draugystes ir vestuviu…

Tikrai, fui… ir as megstu vienatve ir nepriklausomybe. Man patinka pabut Palangoj vienai. Klausyt, kaip jura osia. Suprantu, Tave Akela.
Nepasiduok…

elva sirdele…juk tuo labiau juk krumai nezinoma teritorije…ji dar daugiau svaiks…sakys kad mergos ten taves lauke…
nezinau…nervas mane ima…kad as budamas laisvas zmogus turiu duoti ataskaitas pries ja…man tai tas pats kur ji buna, nei as tardau, nei itarineju, kur nori ten ji vaiksto…o mane vargsa kaip KGB tardo…sviese lempa i akis nukreipus…ir vartykis po to zmogau ka tu palangoje ar nidoje veikiai savaitgali…kodel jos nepasiemiau…kodel atostogauti i ispanije isvazevau ne su je…o su savo draugais…as jei sakau kad norejau tai ir variau…o kas jai trugdo tai daryti?..niekas…nebent ji pati to nenori…
o as megstu vienatve, dievinu nakti, triuksma, ramybe, …ir amzini priekaistai…tai tu neskambinai…tai tu neatvaziavai…
ir galvok zmogus 100 pasiteisinimu kodel as taip darau…
fui…

AKELA rašė:

pagrindine problema kad reikes tuoj duoti atskaita i WC einant…

O jei vaikciotum i krumus ?

2 pavyzdziai is mano pazistamu gyvenimo…

1. Panasi situacija buvo mano pusbroliukui. Draugavo su mergina 4 metus, labai jau ten grazu pas juos viskas buvo…bet mergina sumane, kad jau kaip ir laikas kurti seima. Gal vaikuciu uzsimane, as nezinau…
    O pusbrolis nenorejo vesti. Ne-todel, kad lakste pas kitas ar nemylejo savo merginos…nenorejo skubeti, bijojo priklausomybes, kontroles ir t.t Issiskyre…o po puses metu krokodilo asarom "verke", prase, kad sugriztu jo "gyvenimo meile"…zodziu pramazino vaikinas…
  2. Mano senas kiemo draugas draugavo su mergina azh 5 metus. Kai jau "issibendravo" ir nebuvo nieko naujo ir idomaus sumane vesti. Kaip tare taip padare…o po 1.5 metuku issiskyre. Kaip? Kodel? Net patys nezino…tipo nesutapo charakteriai…
    Va tokie, tai pavyzdziai. cia jokios staigmenos nera. Vienas is dvieju: arba viskas bus OK, arba nieko gero nesigaus.Svarbiausia nesielk kaip suo ant sieno…kuris ir pats needa ir kitam neduoda…

visa tai as suprantu ir toleruoju…bet problema ne manyje…ji niekaip to suprasti negali…kad toks zmogus kaip as negali buti uzdarytas i narva…pagrindine problema kad reikes tuoj duoti atskaita i WC einant…

Charakteris Tavo simpatiskas.

As meiles, laisves zemeje sioj noriu
uz meile as gyvybe atiduot galiu
uz laisve atiduot galiu as meile (S.Petefis)

Panasi savijauta, ka? Cha cha

nea nepanasi tai ne meile…tai santazas…ji juk mane terorizuoje…ir man idomu kodel…

vedybos…oi kaip as ju bijau…dar ims ir padarys kiri nors mane ne vienisu…

Neodime rašė:

Ech abejones…
Tada jau geriau skirybos…

Pritariu 100%

VESTUVES

nu, AKELA, tu keistuolis… su tokiomis mintimis dar abejoji Aš nekaltas
tu savo merginai šitas mintis išdėstyk ir jei ji turi smegenų jau nebenorės už tavęs tekėti Mirkt
ir tau ramu ir jai aiškus gyvenimo kelias - tolyn nuo vienišių Cha cha

na sheimos kurimas - chia ne juokas ir ne karine situacija kad ultimatumais spresti klausima. o kol kas akivaizdu kad esi vienishas vilkas shirdyje ir tuo didzhiuojiesi. ir tai atrodo tau svarbiausia. ir nera noro amzhinai susieti savo gyvenima su kitu zhmogumi, tureti vaika… na nenori ir nereikia… gal visa gyvenima vienishas vilkas noresi likti… gal krokodilo asharom verksi kai ultimatumu megeja tave paliks… gal tik po to kai neteksi suprasi ka prarandi. o gal ir meiles ne tiek daug tarp jusu jeigu tu ja tik su KGB lygini. a
nyway - viskas bus taip kaip turi buti. taip kaip tau nulemta.

Klausyk, mielasis,
man atrodo,kad tau namuose nevisi. Liūdna
juk ir taip aisku, kad tau ji visiskai dzin - kokio galo dar spresti dilemas - jokiu vestuviu!
jei tu varineji visur vienas, atostogauji su draugais, keliauji kur papuole ir visur be jos, tai kam ji tau is viso? tik pats kankiniesi ir ja zlugdai savo abejingumu Piktas Piktas Piktas
ech kaip supykau, Piktas net noras pasaukti kilo Piktas
aisku kad skirkis ir palik vargse nelaiminga mergina ramybeje! ji pasikankins, bet kai pamirs tave, tikrai bus laimingesne!

Vienas išminčius yra pasakęs:
Daryk,kaip nori,vistiek vėliau pasigailėsi…Mirkt
Gal nekvailas žmogus buvo…Cha chaCha cha Bet,sprendžiant pagal Tamistos minčius,tai vesti lyg ir neverta…

Sekant tavo mintis ir poelgius nemanau kad tau vertetu ja vesti. Geriau nieko nedaryti, o laukti…Aisku ne per ilgai. Šypsena

AKELA:jaunas vedes ,kaip ir anksti keles-nusiimi geriausia derliu,pagauni geriausia zuvyApakęsApakęsŠypsenaMirktSekmesGerai

Turbut suprantu ir tave ir mergina…

man paciai reikalinga laisve, kad galeciau daryti ka noriu, nes kitaip atrodo uzdusiu…
bet lygiai taip pat man salia reikalingas artimas zmogus…

tu rasai kad esi laisvas…bet jei jau turi mergina, tai yra ir kazkokie isipareigojimai, kad ir mazuciai…o tau jua ir tokie niekuciai kaip jai paskambinti, atrodo per sunkus…o jai turbut tik reikia zinoti kad ji taui dar reikalinga…

klausimai, priekaistai zinoma nervina, bet ka jauciu is kantrybes isvestu… Galbut tau didysis vienisiau tektu nusileisti kartkarciais…ir jai kita karta…ieskoti kompromisu…jei jus is viso norit buti kartu…

o jei tu manai kad del jos neverta aukoti nei daleles sdavo laisves, tai apie vestuves, net negalvok…ne tokie santykiai turi buti…
cia mano nuomone…

Šypsena

Is tavo zinuciu ryskiai matyt kad net drebi kaip ji tave nervina, o tu kazka abejoji tik delto kad kai atsibosta draugai ir nenori nieko galetum eit pas ja , tad nesuk galvos palik ta mergaite susirask tokia pacia kuri laksto ir susitikinesit kad pasi.pist ir bus abiem gerai be isipareigojimu .Liežuvis