Kai diena priklauso jai ...

Kai diena priklauso jai Gėlė

DianelaiGėlė Gėlė Gėlė, senbuviu (gal ne visu) zinomai zavios raganos ir “uosvienes” esybeje Bučkis Kad Tavo svajones aplenktu kliutis ir taptu realiu pagrindu po kojomis Mirkt Cha chaUz Tave - Taurė Taurė Taurė

DianelaGėlė Gėlė GėlėSveikinu sveikinu sveikinu! Tūsas Tūsas TūsasŠį kartą be eilių… jos visos išsakytos ir supanašėję… Tiesiog nuoširdžiai linkiu tau laimingo, ramaus, gražaus gyvenimo! Už Tave Taurė Gėlė

Gerai Taurė

Dianela - daug dirbk, dažnai pokštauk, gyvenk meileje… Šypsena Su Torto diena Gerai Gėlė Gėlė Gėlė Taurė Taurė Taurė Tūsas Tūsas Tūsas Labas

Bučkis Apkabinimas Bučkis

visos Gėlė DianelaiBučkis

sveikinu ir ash Šypsenaviso ko geriausio Gėlė Bučkis Dovana

Gerai Taurė Gėlė Drovus

Anu Mirkt Tortu vaišinu Dovana Apkabinimas Labas

Hilou, Dianela, šimtas metų vienatvės, kur tiek Apakęs buvai Drovus DrovusAi, kur tave ‘benešiotų’, būki ir ten, ir ten, ir… laiminga Gėlė Gėlė Gėlė

Aš čia Mirkt stebiu jus FlirtasLaimės niekad per daug nebūna Apkabinimas

crownGėlė, ji akyli stebetoja; ipratimas blogiau prigimimo Mirkt Cha cha Nors kartais tai kur kas geriau, na, tas atitrukimas Drovus DiGėlė, o kas be torto Niam niam Zinai, nelaiku ta dieta, nelaiku ŽliumbiaCheers - Taurė Taurė Taurė

Ginger kas be torto? Nekaltas Reikia Dziado klaust Nekaltas Manęs į virtuvę neleidžia Šypsena o valgyti jau kaip ir norisi Baisu Liežuvis Cha chaIr vėl 13 žinutė Nekaltas Šypsena

Is Dziado irgi priklauso, siunciu oro BučkisAlaus dar Alus viena, kita Mirkt Cha cha

Gi sakiau, ragana Girtas Cha cha LiežuvisKur zenta nudaigojai Apakęs Drovus

Aš jam perduosiu Taip Apkabinimas

“Žentas” kaip ir aš Mirkt stebi Taip

Sveikinu Ja Cha cha Musu Dianela Mirkt Gėlė Taurė

Va, turiu kvietką Gėlė ir čkokšt Bučkis ir dar va štai Dovana bei dar pridursiu, lai bus minčių ir pasisekimai bus šalia, oplia DianelaMirkt