Kai dejau i bardiura…
kai dejau i bardiura tai nuskilo lietas diskas is vidaus ir dabar pradjo nesti i kaire puse nes vairuotojo puse suzeidziau…ka daryt ?kur reikia vaziuoti tikrinti?gal i technikine nuvest?
Pradžiai išsprendi problemą su ratais, tada varyk į servisiuką kur turi suvedimo stendą. Pradžioj bus kažkas linkę pakaboj , tada ant stendo statai ir žiūri ar viskas reguliuojasi… A700
kokia auto? draugas stuktelejo su civic tai ir sake sulinko, balkis ir vairo traukes… bet nestipriai
dazniausiai po tokiu stuktelejimu ir vairo traukem p*zdiec buna… (patirtis kalba)
… dazniausia nepigiai kainuoja
i borta…
man pasiseke labiau - su galiniu ratu voziau i bordiura ketvirtadieni, kad net atsoko . Tai irgi vaziuosiu tikrint ratlankio. Pabandziau skaitosi rankini
bet paskutiniu momentu issigandau ir kirtau per stabdzius… Tau paguoda viena yra - aliuminiai ratlankiai daug geriau sugeria smugi nei skardiniai. TEvukas buvo suskaldes priekini lietnyka, bet pakaba nuo to nenukentejo.
o tu iš kitos pusės stuktelk- atsitiesins viskas, tik po to ratą susivirink
o vaziuot gali ten kur daro ratu suvedima ir pakabos remonta. Uzvrys masina ant suvedimo stendo, patikrins pakaba ir pasakys kas negerai.
Vakar kai piešiau saulutę ant rankinio, tai taip lygiagrečiai VOS nekaliau in bordiurą Visu šonu, bet VOS
gal del to kad kaledos… stebuklu metas
Xe xe xe Sveikinu visus bortais vazinejancius. Man irgi penktadieni uzpraeita ant gero ledo kaune linxma buvo. Smugis tai puse velnio - skilo ratlankis, traukle susilankse ir dar amortikas palinko. Tiesa sakant esu laimingas kad taip lengvai issisukau, ir apie 350 lituokliu viskas kainavo galutinai. Vienintelis nemalonus dalykas tai kad darant suvedima nepavyko rata vertikalioj pozicijoj reguliuoti ir gavosi truputeli ratas apacia i vidu
Clarion: aš ir taip galvoju … Nors poto posūkius išiminėjau, tai vos du kartus griovių nebuvo
Šiandien aš ramus. Beveik
gerai .karocio po vizualios apziuros zmogus pasake jog man reik varyti i serviza ir per tipo stenda su kompu tikrinti…kur klaipedoje galima?ar auto aibe daro?kur sutvarkyti vaziuokle?
Tai to zmogaus ir klausk. Jei jis toks specas tai turi zinoti ir gerus servisus.
Aš tai kai kaliau į bortą tai užlipo visa mašina, ir karterį prakirtau, va čia tai buvo linksmumėlis, beje dar obodą sulanksčiau
nemokat lakstyt - leciau vazinekit Pigiau gerokai bus
Mano drougas kregzdei priekinio rato letnika i bardiura sulankste.Tai su salta svarke suvirino ir gerai.
idomu dabar jis su tuo suvirintu ratu 90km/h riba kerta?