Kai buitis musa per galva...

Kai buitis musa per galva…

Galima nukreizeti, kai viskas sukasi namai-x-namai, o ten… kruva neplautu indu, dulkes nesluostytos, lova neklota. Vyras prie kompo geimina. Alkanas.
Tai va pagalvojau geriau nesituokti ir gyventi vienai. Nes kai kurie vyrai megsta moterims sedeti ant subines, daugmaz as pinigus parnesu, o tu sukis namuose kaip nori, manes tai neliecia,nes as tingiu/man nuotaika neta…

visi vyrai tokie Šypsena tik as geresnis Laimingas

na tai kad ne visi, bet pikta kai namuose butent toks sedi

aš irgi neblogasCha cha. TikiuosiLaimingas
namuose prie kompo negeiminu, alkanas nesedziu, nes megstu ir moku skaniai maisteli ruostiNiam niam

Beje gal kas buvo susidure su tokia situacija, kai vyras nepadeda buity ir kaip su tuo susitvarkete?

tai mes abu ‘seimoje’ esame pavyzdingiausi vyrai Laimingas

maniskis irgi pradzioj nieko nepadejo, bet as ir nepykau, nes nedirbau. bet kai pradejau dirbti, o paskui dar ir mokytis, tai teko ir jam prisideti prie buities. mes susitarem draugiskai, be pykciu

jei meto drabuzius ten kur papuola -palik juos ten kur yraMirkttik pati savo susitvarkykCha cha pamatys kad baisu pats susides i vieta…del indu irgi kai nebus kur neplautos lekstes padeti ir is ko valgyti ims ir susiplaus ale tik ar pati istversi toki bardaka?Šypsena

Va butent Šypsena

tas pats variantas buvo…tik jis ne kompu zaisdavo o tv ziuredavo…o as kaip durnele aplink sokinedavau…uzknsidavo,bet kazkaip nuo pat pradziu taip jau iprate buvom…parekdavau kartais…bet nesikeite niekas…Nekaltas

vargu ar klyksmai, riksmai ka nors keistu suaugusiam zmogui dar labiau gali pradeti viska ignoruoti

taigi ir nerekdavau istisai…paburbedavau kad tinginys,nieko jam nereikia,kad galetu ir man kartais valgyt padaryt…
na siaip kartais padedavo…esu sulaukus ir maloniu staigmenu…deja retai…Nežinau

tai ka daryti, jei kalbi su zmogum, o tavo zodziai tarsi nuo zasies vanduo. I bet koki pasakyma, kad galetu padeti man namuose, nes as jau jegu nebeturiu viskam. Sako:"ar as tau nepadedu, ar nesuplaunu indu, ar nepadarau valgyti?" Buna aisq ir taip, karta i savaite, bet man reikia, kad jis kiekviena diena kuo nors prisidetu, nes as jau tikrai visko nepavezu. Liūdnas Jei butu pats labai uzsiemes, nebutu taip pikta, bet dabar griztu namo, o jis geimina. Pats alkanas, as irgi ir as nusikalusi turiu begti gaminti, o jis tuo metu toliau sedi geimina. Na nenormalu taip, ane? Kik galima, isnaudojimas kazkoks.

nu tai nedaryk ja valgyt…nors maniskiui nepadejo…viena kart sustreikavau ir nepadariau tai nuejo ir is parduotuves nupirko…
ka as zinau,jei yra galimybe isvaziuok pailset…reiks vienam tvarkytis gal supras kad ne taip lengva…Nekaltas

Kaip vyra priverst, vyra plaut savo kojines ir triusikus???Girtas PADEKIT GELBEKIT!!!

O del valgyt tai mintis, apie tai pagalvoti verta. Issikepsiu visciuka orkaitej pamarinuota ir t.t, pardej tokio nenusipirksi ir dar visa diena nekalbesiuŠypsena

gerai, tai mes jau 3 Gerai vyrukai Laimingas

detuke: o gal padaryk taip: pasiulyk jam pageiminti kartuŠypsena nesvarbu kad tau neidomu ar nemoki sakyk: pamokyk mane kaip cia idomuŠypsena a maz tau patiksŠypsena abu geiminsit…vyriokas tada susipras ka daroŠypsena