Kai aš mažas buvau

Kai aš mažas buvauKietas

Rašo čia chebra apie sportą, o aš noriu ko nors žiauraus. Vaikystėj, pamenu, varles daužydavom, vištom kojas pamušinėdavom, o dabar visi tokie Angelas pasidarėm, net Veee Gal nors čia pasimušam, ą, bet taip kad kraujas varvėtųMirktKietasLabas

Bailiai jūs-VeeeKiaulė, kur tas Kauno nemėgstantis Karo vyras- eikš čia- pirmas į dantis gausi, oranžine subine tuKanda

Kada mes mazi buvom tai kaime ish musiu skruzdeles darem o po to jas ant adatu kepdavom. Taip va.

Ir kaip skonis, Cha cha, beje aš vis dar laukiu to kareivio, jau visai Kanda baigiuPiktas

Tilia mes ju nevalgydavom mes taip mociute erzindavom nes jai baisiai nepatikdavo apsvilusios adatos. Taip
nostalgija uzpuole…

O rankyčių neprisvildavotApakęs, kažkoks keistas var.Ne Matai, kad visi čia iš nostalgijos numiro- niekas net nereaguojaŽliumbia, nors…jiems dar vaikystė nepraėjusCha cha

sile ozius ganiau

… Sutikau renatele… Ir… Daugiau nebeganiau…

Tilia. Neapsvildavom. Buvom kaip ir technika atkale. Šypsena

Gabus buvaiCha cha

Renataaa ko tushcia tokia? A?

Beganydami tik neužmikit, o tai uodai užėsCha cha

Tefteliu dezutese sliekus virdavom Nekaltas siaip sliekus i daug mazu slieku padalindavom ir ziuredfavom kaip raitosi, o muses kepti ir patiko Cha cha Vistas is kokiu 20 metru aukscio azuolo skraidindavom… ir nuskrisdavo rupuzes…neuzsimusdavo ir koju nesusilauzydavo! Šypsena

O kaip tas vištas ten įkeldavai, pats kojų neišsisukiojai?ApakęsCha cha

kai "karo vyro galas" ateis ir mane pakvieskitTaip

NeateinaNe, gal kam Kaune subinę laižo, tai neturi laikoŽliumbia

Vaikai,o kai as mazas buvau,surinkdavom malalietku saika, pavogdavom is namu dektuku ir eidavom padeginet miskus,laukus, veliau pradejom laiptinese pasto dezutes,stendus, duris, tada jau perejom prie garazu vartu,masinu. Dar labai megdavom sprogdint kai pinigu turedavom. Vat, o dabar ir pats susimasciau kodel mes tapom tokie angeliukai.

Pancio aš tau degtukų nė už ką neduočiau ir nepasakok man čia apie Angelas, po 20Alus visi jūs Angelas, o iki tol-Baisu