Kai aš mažas buvau
Rašo čia chebra apie sportą, o aš noriu ko nors žiauraus. Vaikystėj, pamenu, varles daužydavom, vištom kojas pamušinėdavom, o dabar visi tokie pasidarėm, net
Gal nors čia pasimušam, ą, bet taip kad kraujas varvėtų
Bailiai jūs-, kur tas Kauno nemėgstantis Karo vyras- eikš čia- pirmas į dantis gausi, oranžine subine tu
Kada mes mazi buvom tai kaime ish musiu skruzdeles darem o po to jas ant adatu kepdavom. va.
Ir kaip skonis, , beje aš vis dar laukiu to kareivio, jau visai
baigiu
Tilia mes ju nevalgydavom mes taip mociute erzindavom nes jai baisiai nepatikdavo apsvilusios adatos.
nostalgija uzpuole…
O rankyčių neprisvildavot, kažkoks keistas var.
Matai, kad visi čia iš nostalgijos numiro- niekas net nereaguoja
, nors…jiems dar vaikystė nepraėjus
sile ozius ganiau
… Sutikau renatele… Ir… Daugiau nebeganiau…
Tilia. Neapsvildavom. Buvom kaip ir technika atkale.
Gabus buvai
Renataaa ko tushcia tokia? A?
Beganydami tik neužmikit, o tai uodai užės
Tefteliu dezutese sliekus virdavom siaip sliekus i daug mazu slieku padalindavom ir ziuredfavom kaip raitosi, o muses kepti ir patiko
Vistas is kokiu 20 metru aukscio azuolo skraidindavom… ir nuskrisdavo rupuzes…neuzsimusdavo ir koju nesusilauzydavo!
O kaip tas vištas ten įkeldavai, pats kojų neišsisukiojai?
kai "karo vyro galas" ateis ir mane pakvieskit
Neateina, gal kam Kaune subinę laižo, tai neturi laiko
Vaikai,o kai as mazas buvau,surinkdavom malalietku saika, pavogdavom is namu dektuku ir eidavom padeginet miskus,laukus, veliau pradejom laiptinese pasto dezutes,stendus, duris, tada jau perejom prie garazu vartu,masinu. Dar labai megdavom sprogdint kai pinigu turedavom. Vat, o dabar ir pats susimasciau kodel mes tapom tokie angeliukai.
Pancio aš tau degtukų nė už ką neduočiau ir nepasakok man čia apie , po 20
visi jūs
, o iki tol-