Kadangi dienorasty per wap'a komentaru rasyt negaliu,todel tiems kas raset pas mane diary kazka atrasau cia

Kadangi dienorasty per wap’a komentaru rasyt negaliu,todel tiems kas raset pas mane diary kazka atrasau cia Cha cha

Sweijk !

o ka ji daugiau daryt gali? Cha cha tik kurt tokias temas Taip Cha cha prashe manes vakar kai buvau, jog palaikyciau tvarke jos dienorashciuose Cha cha xi xi busiu jos asmenine moderatore Cha cha tik laikinai Cha cha

As zinau.Pas mane mobiliake ir yra WAP bei GPRS.Bet galvojau,kad ir per interneta galima tokius logotipus padaryt !

Juk yra tokie daiktai mobiliake kaip GPRS, HSCSD ir t.t.Laimingas

niu taigi ji bangoje narso per wap’a Mirkt

Kaip cia tas logotipas mobilekas atsiranda.Pas mane tokio nera.

as gi nepyxtu nei kiekNekaltas

sveik greiciau ir pasisteng daugiau nesirgtiTaipTaipTaipBučkis greiciau gryzk namuko kad galetum komentariukus rasyti dienorastyŠypsena

as tai nepyxtuNe…sweikGėlėMirkt

vargsseGėlėna bet temos nereijkejo kurtNe

Kriste nepyk,bet kad jau nerwas paeme Cha cha moderai jeigu irgi taip galwos paprasciausia istrins sia tema Drovus nepykit gi zmones Drovus

o tai kaip ji kitaip galejo parasyti? nepykit ant jos

dabar jau aisku. tai sweik bezuriuke!!!

nu uzjauciu…sweik,vaikeli,bet temos kurt tai neverta buvoNe

Ir dar.Per wap’a nera tokios galimybes kad galeciau rasyt komentarus dienorasciuose.Taigi ir sukuriau sia tema kad galeciau cia atsakyt ir diario.Nes dabar durnai jauciuos,manes klausia,o as nieko negaliu padaryt Nekaltas

Moderukai tik nepykit,bet kitos iseities neradau.Taigi nesupratusiems kazko aiskinu.Guliu ligoninej ir sergu plauciu uzdegimu Pavargęs o kas ten pas mane diary nesuprato kaip cia rasau,taigi pasakau kad per wap’a.Ir jokio as cia kompo neturiu.Tiktai mobiliuka LiežuvisCha cha