kada?
galesiu ipirkti toki lavona?
niekada…?
pirk angla
Rafi, nupirkti iš paskutinių yra viena, galėti sau tokį leisti ir nejausti finansiškai jo turėjimo yra kas kita
cia jau saves klausk tokiu klausimu
kitas turi svarbu sustra masina is paskutiniu saibu ir lizingu,ir jam px kad seima badauja
tomai, nejausti finansiskai as net kiaules negaliu turet… Nejausti finansiskai turbut lizinga+aptarnavimai+kuras neturetu sudaryti 1proc pajamu galeciau nusipirkti toki, bet man kiekvienas skatikas investuotas i metalo loma, kuris nesa minusa, o ne i kazka kito, kas nesa abarotus yra totalus sh. todel ir vazinejau su pezu du metus
siaip kaip ne kaip, dabar MAN sitas modelis yra pats paciausiaas is visu, kuriu kaina iki 150 stuku~ lt. tiesa vakar leido elektrikas m3 e92 pasedet. nx motoro garsas,ismetimas… mano cl500 buvo grazesnis.
debreceno gatvej radai m3?
na nereikia būti tokiam jautriam finansiškai Galima gi ir į 10% nereaguoti
Gaudamas 5k Eur ir mokėdamas 1k už auto lizingą kaip nors prasimuštum gal jei neturėtum kitų finansinių įsipareigojimų
20 proc pajamu uz automobili…nu gal ne
Vakar Klaipedoje toki balta maciau su AMG lipdukais ir apdaila, atrodo ispudingai, tikrai issiskiria is visu kitu automobiliu
LS, faktas, kad geriausia darbinė, kur niekas nekainuoja Bet mokėti apie 10% nuo tikrai nemažų pajamų nematyčiau problemų
]jeigu jau tau kyla tokie klausimai - vadinasi arba niekada, arba DAR tavo pajamos visiškai to neleidžia. kai galėsi nesukdamas galvos tą sumą numesti pardavėjui ant stalo - tada ir galėsi. tad belieka toliau džiaugtis angliškais pežo privalumais ir važiuoti radviliškį to variklio. ant salerkės damesti?
Viskas nuo asmeninių prioritetų.
kazin ar cia yra nors vienas dalyvis ne uzsimastyrines o realus,kuris galetu uz masina numest saibas ant stalo be parkiu…
dr, aš už audinę nenumečiau ant stalo, bet pervedžiau Tokio merso nepirkčiau
ziurint uz kokia masina tom4s, cia manau truputi kitaip klausia dr. Bent as supratau, jei jau butu be parkiu butum tada nauja pasiemes, o ne naudota…
bet kas gali, klausimas tik kokio lygio mašinai kokiam 2 guoliui už metalo lomo kainą - liuosiai