kada?

kada?

galesiu ipirkti toki lavona?

niekada…?

pirk angla Gerai

Rafi, nupirkti iš paskutinių yra viena, galėti sau tokį leisti ir nejausti finansiškai jo turėjimo yra kas kita Mirkt

cia jau saves klausk tokiu klausimu Taip

kitas turi svarbu sustra masina is paskutiniu saibu ir lizingu,ir jam px kad seima badauja Juokiasi

tomai, nejausti finansiskai as net kiaules negaliu turet… Nejausti finansiskai turbut lizinga+aptarnavimai+kuras neturetu sudaryti 1proc pajamu Šypsenagaleciau nusipirkti toki, bet man kiekvienas skatikas investuotas i metalo loma, kuris nesa minusa, o ne i kazka kito, kas nesa abarotus yra totalus sh. todel ir vazinejau su pezu du metus Cha cha

siaip kaip ne kaip, dabar MAN sitas modelis yra pats paciausiaas is visu, kuriu kaina iki 150 stuku~ lt. tiesa vakar leido elektrikas m3 e92 pasedet. nx motoro garsas,ismetimas… mano cl500 buvo grazesnis.

debreceno gatvej radai m3?

na nereikia būti tokiam jautriam finansiškai Mirkt Galima gi ir į 10% nereaguoti Mirkt Gaudamas 5k Eur ir mokėdamas 1k už auto lizingą kaip nors prasimuštum gal jei neturėtum kitų finansinių įsipareigojimų Mirkt

20 proc pajamu uz automobili…nu gal ne Laimingas

Vakar Klaipedoje toki balta maciau su AMG lipdukais ir apdaila, atrodo ispudingai, tikrai issiskiria is visu kitu automobiliu Girtas

LS, faktas, kad geriausia darbinė, kur niekas nekainuoja Taip Bet mokėti apie 10% nuo tikrai nemažų pajamų nematyčiau problemų Ne

]jeigu jau tau kyla tokie klausimai - vadinasi arba niekada, arba DAR tavo pajamos visiškai to neleidžia. kai galėsi nesukdamas galvos tą sumą numesti pardavėjui ant stalo - tada ir galėsi. tad belieka toliau džiaugtis angliškais pežo privalumais ir važiuoti radviliškį to variklio. ant salerkės damesti?

Viskas nuo asmeninių prioritetų. Drovus

kazin ar cia yra nors vienas dalyvis ne uzsimastyrines o realus,kuris galetu uz masina numest saibas ant stalo be parkiu… Skaitau

dr, aš už audinę nenumečiau ant stalo, bet pervedžiau KietasTokio merso nepirkčiau Ne

ziurint uz kokia masina Šypsenatom4s, cia manau truputi kitaip klausia dr. Bent as supratau, jei jau butu be parkiu butum tada nauja pasiemes, o ne naudota…

bet kas gali, klausimas tik kokio lygio mašinai Cha chakokiam 2 guoliui už metalo lomo kainą - liuosiai Taip