kada uzdraus bmw?


kada uzdraus bmw?

su kuo šįkart rado bendrų sąlyčio taškų?

Pridurkas visad ras kuom pasidraskyt, masina neesme.

kada zmonem nebekils tokiu durnu klausimu…?

Eismo įvykio metu žuvo 25 metų keleivė. Vairuotojas, kartu važiavusi 27 metų mergina ir 37 metų vyras dėl įvairių sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Zjb markė Gerai Padeda gamtai.

nupjauk medi, issaugok BNW Gerai

neveltui “b.let medis vyrai”

Vis galvoju kaip mano kreGzde atrodytu atsiremus y keleta medziau vaziuodama daugiau kaip 160 km/h Nekaltas Cha cha

vieni automobiliai pasizymi saugumu, kiti pravazumu, dar kiti greiciu, galia…o bmw pasizymi avarijomis, kame cia reikalas? ;D ant ko cia pykt? Cha cha

Turbūt šie žmonės yra/buvo lakūnai, bet, deja, BNV autopiloto veikimas kiek skyrėsi nuo boeing’o ;(

Nesuprantu kuo jum kliuva tie bmw Kvankt? Greitos,galingos masinos iperkamos daugeliui,todel tiek daug ir tu avariju,nes jaunimas perka ir vazineja ne kaip pensininkai… Pati masina juk nera kalta del avariju.

nera ji nei be proto galinga,nei greita, nei sunkiai valdoma, kad su ja avarijas daryt. priezastis yra vairuotoju pasamonej, kad jei bmw, tai reikia lekt kiek eina,lenkt viska kas kelyje, pasirodyt pries kitus. tai aisku netaikytina visiem bmw vairuotojam

O gal Idėja Apakęs

nu griuk negyvas nuo pavadinimo. duxeli tu es_ne, paaiskink kuo cia detas bmw ir kvailys vairuotojas? su kita masina jis butu neatsitrenkes?

facanamobilis su eiliniu urodu uz vairo, pasekmes aiskios…

turiu viena irodyma kad bmw kazkaip veikia zmogaus psichika Nekaltasvienas variotas turejo golfa 2,tai vazinejo normaliai,po to pardave ir nusipirko chuligana kazkoki supuvusi,tai is kart taip pradejo skraidyti Ufff virs 100km/h per miesta laksto Kvankt? kaip pasikeicia zmogus uz BMW vairo Kvankt?

Grausk desra nu esme tame kad bmw yra RWD,prie didelio greicio jei galas pabegs - neturint patirties viskas pasibaigs liudnai,turbut dazniausia avariju priezastis - dideliu greiciu sumeto ir masina tampa nevaldoma,su FWD biski kitokia situacija.“nera ji nei be proto galinga,nei greita”.Ziurint apie koki varianta kalbam…

Mano tevui buvo virs 40 metu kai jis nusipirko kregzde pries N metu,tai jis irgi urodas? Pries tai vazinejo su chuliganke,tai irgi urodas? Mano mama irgi vazinejo su chuliganke,veliau persedo i kregzde,dabar su Volvo vazineja,tai cia irgi tipo urodizmas jo? Tipo Bmw tik jaunimas perka?

bet bmw patinka jaunimui ir daugiausia jaunu zmoniu juos vairuoja, todel taip ir atrodo, kad cia baisiai avaringa masina Mirkt (cia turejau omeny, jog jauni vairuotojai neturi tiek patirties)