Kada šuniukas pradeda kelti koją?

Kada šuniukas pradeda kelti koją?

Musu suniukui jau 6 men. Turiu klausimeli apie gamtinius reikalus. Kada suo pradeda kelti koja? Jis dar taip nemoka. Ar tai jis prades daryti veliau, ar jam tiesiog reikia pavyzdio, t.y. kito sunio kad jis matytu kaip tai yra daroma Šypsena

Kai kurie stambių veislių šunys gali aplamai nekelti kojos… Valerka (levretė) kelia koją nuo 3 mėn, o Pūkis ( vilkogaudis), būdmas 3 metų to nedaro…Bendradarbių dogas irgi nesivargina kojų kilnoti.

O tau ka yra skirtumas kaip jis sisioja Cha cha mano dvi kales kojas kelia, nors neturetu Laimingas man kazkaip netrukdo Mirkt

maniske irgi kartais pakelia Taip, matyt kad neapsimyztu plauku Cha cha

Paskaičiau panašias temas JuokiasiMano kalė pastoviai kelia koją, aišku ne taip grakščiai kaip patinas Šypsena[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/250504.16 1-=(1703539140](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/250504.161-=(1703539140)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/163560.16 1-=(1511910210](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/163560.161-=(1511910210)[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/143325.16 1-=(1848354999](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/143325.161-=(1848354999)

na nera skirtumo, bet siap idomu tiesiog kada jis prades kelti koja, nes dabar keistai atrodo, kai didzkis tupineja ŠypsenaTarp kitko musu sodyboje kale irgi kelia koja Cha cha

Na mano aviganis koja irgi velai pradejo kelt,nepergyvenk, jei nepakels iki metu, tada nuo metu tikrai pakels Taip Cha cha

Kelia jau nuo mažens, bet pakelia kai tampa vyru Nekaltas

o Kaip suo tampa Vyras Apakęs Cha cha

Maybe after his making a Moteris Nekaltas

Jis tikriausiai dar neapsipratęs. Jaučiasi nesaugus tarp baisiųjų levrečių, todėl nesižymi Šypsena Jei pradės žymėtis - bus akivaizdus ženklas, kad šuo visiškai atsigavo ir įgavo pasitikėjimo savim Taip

Mano šunys irgi kiekvienas savaip nutare, kad jau laikas TAI daryti vyriškai: dogas kėlė koją jau nuo 8 mėnesių, o auksiukui jau metai ir beveik mėnuo, bet jam tai nė motais…

Maniškis bandė kelti poros mėnesių, parvirto ir nuo tada nebekelia, nors dabar jam 4 menesiai, bet matyt viskas pries akis

tai gal patinu o ne wyru?;DDDDDDDDDD

Mano rizenas pradejo budamas 5.5 menesiu, o musu bendraamzis draugas aviganis - tik 7.5.

Visi patinai koja pradeda kelti skirtingai, bet metu suo jau turetu kelti. Eolo_arfa, buna, kad patinai kartais lygioj vietoj nekelia kojos, bet jei nekelia isvis, tai jau kazkas negerai su tuo suniu, o ne todel, kad jis didelio uzgio. Juk patinai zymisi teritorija, netupcios ant stulpu ar medziu.

Mano Niufas pabande kelti budamas 4 men, vos neapsiverte Juokiasi nu tai jau pastoviai pradejo kelt tik nuo 1 metu, kai sugebejo ant triju isstoveti neapsivertes Taip bet uztai dabar kelia nesvarbu ar lygi vieta, ar krumas, visus ir visada Cha cha Bet pasitaiko dar ir dabar pakelia ir vel svirduliuot pradedam, tai nuleidzia ir daro kaip Moteris ir nesuka del to galvos Taip

o as dar pagalvojau kad jam reikia pavyzdzio kaip tai daroma, gal koki vyresni patina drauge pakviesti kartu pasivaikscioti Šypsena ???

Draugą pasikviesk į pagalbą Liežuvis