kada pradejot skaiciuoti metus?
cia blogaja prame - tai yra jau nebelauket gimtadieniu ir pwer kiekviena gimtadieni gailedavotes,kad metais pasenote?
kai kurios mano drauges gimtadieniu jau nuo 18 nesvencia-mol senos…man tai keista senu zmogum as laikau ta,kuriam per 60…
svest nebutina. svarbu, kad dovanas nestu
na dar nera taip bet visada islenda kokia nelaime ir klausia ar nesigailiu, nesijauciu…
zinok as kai buvau tik 12 ,jau nebenorejau "senti".Biski perversiska,bet taip jau yra.Dabar as jau zila senole.Man 23.
as tai nuo gimimo
Siaip as jau kokie antri metai is eiles, kai labai nelaukiu savo gimtadienio… O vienai mano draugei sia vasara suejo 21 metai, tai ji, vargsele vos i depresija nepuole…Teko itikinet, kad dar tikrai nera daug!
Nera amziaus, nuo kurio zmogu gali vadinti senu. Svarbu tai, kaip jis pats jauciasi. Jei zmogus gyvybingas, linksmas, tai ir neatrodo, kad jis senas. As sau esu pasakiusi, kad nepasensiu niekada…
Kuo toliau, tuo viduje vis jaunesne jauciuosi.Metu neskaiciuoju, tik karts nuo karto viena drauge vis primena - ziurek, jau mums tiek ir tiek
kol kas neskaiciuoju
nors jau ir nebe 18-ka
Reik uzsiciklint ant vieno skaiciaus ,as tai ant 23,ir man dzin.
Nuo iki
ir is naujo
tai gerai,kad esi tokios nuomones! bet isivaizduok kaip jausis tie,kurie nuo 18kos jauciasi seni,kai jiems bus virs 60. o tuos,kurie ir 60 jauciasi jauni, bet nera suvaikeje reikia tik girti!
As tai skaiciuoju, bet neperegyvenu."Moji goda-moji bogatsva".
Manau,kad senas/a tada,
kai jau …mintyse nebegali isdykauti.