Kada pirma karta supratote kad tai jau ?

Kada pirma karta supratote kad tai jau Širdis?

jei ne paslaptis tai atsakykit…as usshsineshusi ant meilesŠypsena)

to karto dar nebuvoNe

Nebuvo darNeviena myliu jau kokis 5 metus bet tai nea meileSudužusi širdis

buvo Nekaltas
tik nzn kada tixlei. negaliu pasakyti nei dienos nei valandos. tik zinau, kokiam zmogui tai pajutau pirma karta… ir vis dar jauciu Nekaltas
deje…Nustebęs

myli bet tai ne meile?Apakęs

myliu bet taij ne tikra meile
Nekaltas

kuri laika galvojau kad jau tai atsitiko Šypsenabet dabar supratau kad tikros meiles pajusti dar vis neteko Cha cha

dar nepajutau tos tikrosios mejles Laimingas

Deje dar tikrosios meiles nebuvo Ne

Dar nepatyriau tos tikrosios meijles Mirkt

Žvaigždė

Ash rigi nepatyriau tikrosios meiles Šypsena

maniau, kad zhnau kas ta meile…maniau, kad as ja jauciu…o pasirodo zhiauriai klydau…nznau kas yra meile…nieks neapsiima man to ishaishkint

Dar net nezinau kas yra ta ŠirdisFlirtas

Dieve mano…Tokiu temu jaw 10000000000000 sugalvokit ka nors orginalaws…(soriux uz griestuma ir neisizeiskit bet as tajp sakaw tik del to kad sis klubas buto geriawisas)
Su pagarba Vejo_Roze

labai seniai. kai pirma karta isimylejau, tau supratau tik ryte. kai atsikeliau ir pasakiau jam labas rytasCha cha nors jis gyveno kitam rajone ir tikrai negirdejoCha cha nu cia taip biski maza dar buvauCha cha bet mylejau tai rimtai ir ilgai

As dar nespejau isimyletJuokiasiNa,nebent 3oje klaseje klasioka.O supratau tai tada,kai jis pasake:"Mano meile,geru atostogu"Juokiasi

Supratau tik tada kai issiskyriau su vaikinu. Taip

Kada po viso man primalto ****o nesugebejau ishtrinti jo graziu ir meiliu sms… Nekaltas

nu mane kankino tas jausmas.reikia kam nors pasakyti.reikia ir jam pasakyti.ir emiau ir pasakiau.ir as dabar labai laiminga DrovusDrovusDrovus