Kada pasirodis windows longhorn?
Dabar is interneto siunciu longhorn, bet man sake kad jie 2005 tik pasirodis, tai ka as tada dabar siunciu?
Siunti kokią nors alpha versija longhorn, nes kiek žinau beta dar nepasirodė. O ją oficialiai išleis tikriausiai ne 2005, o 2006-2007m. Na, nors nebandžiau, bet lygtais ir ši alpha versija pakankamai funkcionali, bet dar nerealizuota nemaža dalis savybių, kurios bus longhorn’e.
hm… aisq, bet tada gaunasi ta wersija neuzsiinstalins be 98 windows’o arba be xp? tai atnaujinimas tipo bus?
Viskas susiinstalins normaliai, ir dabar esančios versijos susiinstalina į tuščią HDD. Didesnė problema gali būti tiem kas norės naudoti nelegalius longhornus. Yra planuojama, kad kažkaip bus tikrinamas visų kompiuteryje esančių programų legalumas ir jei viskas bus OK tada veiks longhornas. Išeina taip, kad neprijungtas prie interneto kompiuteris negalės veikti. Nors gal bus sugalvota būdų, kaip apgauti šią Microsoft saugumo sistemą. Beje kokią versiją siuntiesi? Pas mane yra 4051 ir 4074 buildai, bet vis neprisiruošiu normaliai jų išbandyti.
siaip pagal ideja jau turetu ir 2005 iseit, bet kaip zinant ms iseis veleu, nors girdejeu jiem ten jeu nedaug liko, tik uzsimuchijo ties nauja failu sistema, jie nori suristi NTFS su mysql kazkaip, nu idomei ten…
4074 o koks tarp ju skirtumas?
Visi cia sukile su ta nauja OS, bet man atrodo nereikia niekur skubet ismokit su XP dirbti
4074 naujesnis kiek. Kaip ten bebūtų finalinė versija labai skirsis nuo dabar esančių, nanebent gravinė sąsaja bus kiek panaši.
4051 bandziau… Idomu buvo visai pasidziaugiau ja para ir atgal prie XP nors per ta para jau buvo pradejus jin man patikt siap seis dar negreit ir nelabai aisqu ko ten tiketis dar… Tik viena aisqu bus kazkas revoliucinio
Microsoft oficialiai pasižadėjo išleisti “Longhorn” (t.y., naują Windows versiją) 2006 metais. Ten pat yra žadama naująją Windows Server versiją (“Longhorn” Server) išleisti 2007 m. microsoft.com/presspass/press/2004/Aug04/08-27Target2006PR. asp . Dalinis Windows Server atnaujinimas žadamas jau kitais metais, kai bus išleista taip vadinama R2 versija: microsoft.com/windowsserver2003/evaluation/overview/roadmap .mspx .
che, turiu Windows Longhorn 4092
tai kad kaip tik girdejeu kad ipatingo kazko nieko ten nebus…
Tai loghornai dirbs 32 ar 64 bit sist. Kiek girdėjau Intelis žadėjo neišleisti 64 bit procą kol neišėjo loghornai. Tai tiesa ar pasakos?
galimas daiktas…
gal kas galit pasakyt is kur butu galima parsisiust LONGHORN! Koki WEB ar FTP serveri mestelkit?