Kada noretumete numirti !

Kada noretumete numirti !

Nenorėčiau numirti.
Aš per daug myliu gyvenimą.

Abadonai,tikiuosi,kad iš laimės?

kiekviena akimirkaKietas

[quote]Ledi rašė:
Nieko nesuprantu… Nekaltas tai apie ką tada kalba? Juk klausė, kada norėtume numirti… Tu atsakei, kad 40-45… Apakęs Man net šiurpas per nugarą nubėgo… Juk nuo 40-ties metų gyvenimas tik prasideda Gerai
Matei filmą "Maskva netiki ašaromis?" Mirkt
[/quote]

aš sakiau "iki 40" Nekaltas nežinau, kas ten tada prasideda… galėtų jau ir prasidėt, nes nusibodo laukt Cha cha
neprisimenu to filmo… gal ir maciau, kai jauna buvau Nekaltas

Nu ir klausimas…
As tai noreciau dabar bent nenumirti… Nes dar reikalu daug chia turiu…
O po to jau bus kaip bus Cha cha

ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs

siai dienai tai nenoreceu kol kas pamirt bet kai ateis laikas pranesiuLiežuvisŠypsena

Nieko nesuprantu… Nekaltas tai apie ką tada kalba? Juk klausė, kada norėtume numirti… Tu atsakei, kad 40-45… Apakęs Man net šiurpas per nugarą nubėgo… Juk nuo 40-ties metų gyvenimas tik prasideda Gerai
Matei filmą "Maskva netiki ašaromis?" Mirkt

[quote]Ledi rašė:
ApakęsApakęsApakęs Tik tiek?.. Tai kiek gi čia beliko?.. Vajetau… nu pakalbėsim, kai ateis tau tie metai… Juokiasi
[/quote]

nedaug beliko Nekaltas ir ką? aš ir dabar nebūčiau prieš… bet ne apie tai čia kalba Liežuvis

ApakęsApakęsApakęs Tik tiek?.. Tai kiek gi čia beliko?.. Vajetau… nu pakalbėsim, kai ateis tau tie metai… Juokiasi

80 metu, manau tada jau tikrai butu sunku gyventi ir buceu viska patyrus Mirkt

iki 40 Nekaltas na, 45 max

Ledi GeraiGeraiGerai mano nuomone išsakei , tik anksčiau suspėjai Taip

po 70metuLabas

Nezinai,kaip jausies sulaukes 90-ties.As tik zinau,kad siandien nenoriu mirti,o kas bus rytoj-neaiskuCha cha

Timuliuk Šypsena Net kai tau bus 90, vis tiek nenorėsi mirti. Tik gaila, kad tai ne nuo mūsų priklauso. Visi kažkada turėsim išeiti. Aš nežinau kada ateis mano valanda, bet norėčiau staigios ir neskaumingos mirties. Kad nesikankinti pačiai ir nekankinti savo artimųjų.

as -siandien ,bet gal dar 2Alusisgersiu Mirktneisgerusi i dangu Ne

AS noreciau numirti kokiu 90m tada jua buciau viska patyres ir jaunyste ir gyvenima ir senuma Šypsena o jus ?