Kada laikas sukurti seima?

??? Kada laikas sukurti seima?

Sveiki visi Drovus atsiprasau is anksto visu, jei jau buvo sukurta tokia tema Drovus Tiesiog norejau suzinoti bangieciu nuomone apie tai kada jau laikas kurti seima?
Man 20 metu. Jam 21-eri. Ruosiames vestuvems. Ka manote Jus apie tai?

1000 tokiu temu buvoCha cha
O ka jus patys apie tai manot?Nekaltas

Tikriausiai dar ne laikas kurti šeimą,jei tokie klausimai kyla

Kada pasiruosite tada ir kurkite Cha cha

O siaip ka veikiat?
Studijuojat ar ka? O kiek laiko draugavot?
Manau, kad dar biski palaukit pora meteliu nerupestingu pas tevus, spesit dar visa gyvemnima but kartu.
Siaip man ir mano mylimajai siemet po 25 ir mes sia vasara susituoksime. Kadangi musu studijos ilgos, bala nemate, gyvent tai reikia. Zmones bedavoja kad to ar to neturi, dar reikia palaukt, palaukia dar kokius 5 metus… ir paskui dar ir galu gale kaip kokie amerikonai lieka senberniu poraBaisu!

Jeigu ruosiates tai jau jusu reikalas. Ir beje sveikinuGėlėTaurė

Drovus mes abu studentai… as antra kursa baigineju. Jis trecia. Šypsena Mes jau nusprendeme sia vasara susituokt ir taip padarysime… Tiesiog man buvo idomi jusu nuomone. Tad ir pasidomejau… Tikrai malonu gauti patarimu. ACIU.
O viso idomumo priezastis buvo ta, kad mano keli draugai ikalbineja mane dar metelius palaukt… tik nesuprantu kam? Nekaltas mano manymu nera prasmes… Šypsena

Tiesa… ACIU uz sveikinimus… Drovus

neskubėkit…abu be išsilavinimo be jokio pagrindo po kojom…jei tikrai mylit tie metai nieko nepakeis…neskubėkit…

viskas priklauso nuo abipusio pasirengimo… Santykiuose nebuna taisykliu, bet skubet tikrai neverta…

Susituoksi - suprasi, tada parasyk i seima, gerai?

o tai ko laukti gal galetumet pasakyt? Nekaltas as tai nzn, bet tai koks skirtumas ar dabar ar po metu? vistiek jau kartu gyvenam… pagrindo po kojom tiesa kad nera… bet tai mes norim but kartu, tad ir ruosiames susieti gyvenimus santuokos saitais… Mylim vienas kita… visa laik bunam kartu kai tik galim… jugi tai ir yra santuoka… tai koks skirtumas? ar dabar ar po poros metu? Nekaltas

Jei isties suprasiu kazka ypatingo tai butinai parasysiu Drovus

Jei draugaujate ne viena menesi ir net ne metus, tai, manau, apsisprendete gerai. Taip, bus zymiai sunkiau, nei tiems, kurie, kaip sakant, turi "pagrinda po kojomis", taciau jus busite kartu ir ta pagrindasavo seimos, palaikydami vienas kita, kursite kartu. Dabar dauguma mano, kam "zenytis", jei galima siaip pagyventi susimetus. Kazin, ar taip gyvenant paskui is viso betampa idomu tuoktis…

Nu kai gyveni kartu tai dar nereiskia santuoka… Daug yra susimeteliu, bet kas nutinka, tai ir palieka ir niekam napsiskusi. Nieko neisipareigoje susimeteliai.
Jei jau gyvenat kartu tai tada geriau jau zenytis.

DrovusIr as manau kad bus daug geriau, jei ta pagrinda po kojomis susikursime budami kartu vienas kita palaikydamiDrovus

Ir as taip manau, kad jei jau gyvenam kartu, tai ir vestuves nieko per daug nepakeis… Nebutina ju atidelioti… Nors ir esu visiskai tikra del mylimojo ir del to, kad jis manes tikrai nepaliks Drovus Bet man malonu bus vadintis jo pavarde… jau dabar svajoju apie tai, kai busiu jo oficiali zmona… Drovus

na mano nuomone, kad neturetumete taip skubeti kurti seimos, abu dar esate jauni, tai ko taip skubate suaugti, viskas dar pries akisŠypsena
na bet tai tik mano nuomone, o siaip tai sveikinu!!!

O
o kam jum ta seimaPavargęs?

Aishku, kad tuokites! Apkabinimas
Kodelgi ne? jei tik mylite vienas kita, negalite vienas be kito… Tai pirmyn! Šypsena
Galesite kurti savo gyvenima, delioti viska i vieteles… Ir, svarbiausia, kad tai darysite kartu! O ne atskirai…
Nesuprantu, kam chia laukti nezhinia kiek laiko, kol kazhkas pasikeis, tiketis - gal koks $ maishas ish dangaus nukris… Reikia kurti, statyti savo gyvenima KARTU… ApkabinimasŠirdisGėlė