Kada einate miegoti?

Kada einate miegoti?

Kaip jums svarbus miegas? Einate miegoti daugmaz vienodu laiku ar kaip ispuola?
As pradejau laikytis rezimo Šypsena. Apie 23h. jau lovytej. Kazkaip taip ipratau ir rytais keltis nebe problema, o tai anksciau be zadintuvo kojos is lovos Ne Ne, surugele tokia budavau… Šypsena

Kad jau po 23 gerokaiTaip
O jus dar ne lovytejLiežuvis
Ir ryta busit surugeleCha cha

As irgi vat pasedziu Bangoj kol jau visai boona Žvaigždė miegazzzzz ir apie 23 einu liulio.Keliuosi tik su zadintuvu Kanda
O savaitgaliais be budzylniko pabundu apie 8-9h savaime kazkaipPavargęs

Niu tikrai ne anksčiau kaip 12 nakties Ne. Dažniausiai 1-2 val. Taip.
Ir taip sunku užmigt…, o jei anksčiau nueičiau… tai taip ir vartyčiaus…
Pelėda esu… Nustebęs.
O ryte turiu anksti keltis… Blogai… tai tragedija Liūdnas. Gerai, kad dažniausiai pirma keliuosi, tai neaprėkiu kitų Gerai Juokiasi.

Nu vat einu miegoti, kada uzhsinoriu buna, kad ir diena numiegu valandziuke, dabar kai pradejau vazinetis dviraciu tai kazkaip apie 00:00 einu, o tai budavo 2, 3 valanda einu. na keliuosi be jokiu zadintuvu, kaip isheina, intervalas platus nuo 9 iki 12 Cha cha bet jau atsibodo taip

O aš naktimis dirbu, tad miegu dienomis Šypsena Arba kada papuola. Šiandien išeiginė, tai ir naktinėju Bangoje Cha cha

as kaip tikras apuokas apie 2-3 val… o keliuos apie 9-10… jei labai tyngiu, tai ir 11-12

Stengiuos eiti miegucio kuo anksciau… Kartais pavyksta atsigult i lovyte 21 val kartais veliau, o kartais ( kaip siandien ) negaliu uzmigti ilgai… O keliuosi ryte 6 val. Zadintuvas - suniukasCha cha

As tai dar nemiegu.

Taip as irgi…

Keltis ryte- yra ziauru,bet keliesi zmogus.Gulu 23.00,uzmingu kazkur 23.20,o ryte keltis reiketu apie 6.00.Bet tingiu,kartais iki 7.00.Betgi jau 7.00 tai keliuosi rezkai.Vienakarta patingejau lig 8.00,bet tada po treniruotes buvau.Drovus
Siaip savaitgaliais atsibundu, ir noreciau keltis,bet lovos kaimynas dar nori pamiegoti,tai tyliai skaitau arba siaip guliu.Paskui ji prikeliu.Drovus
Siaip butu gerai kitas kambarys,kur miegotume,ale…Liūdnas

Sako, kad kuo senyn, tuo maziau miego reikia Cha cha
As jei 22:30 atsijungiu, o 6:15 atsikeliu jauciuosi issimiegojes normaliai. Anksti keltis yra faina. Ypac pavasari - vasara. Veiklesnis tada buni, o ir darbingas laikas ilgesnis.

O man, buvusiai tipiškai "pelėdai" matyt visai protas susisuko Šypsena -užlūžtu 22 val, o kartais ir tiek nepratempiu. O paskui paryčiais blūdint pradedu.

Siaubas kažkoks Apakęs Jokio filmo pažiūrėti nepėju Ne
Laukiu nesulaukiu kol laikrodukas į priekį pasisuks Taip

Dazniausiai negaliu uzmigti iki kokios 24.00 - 1.00 val. nakties. bet taip panaktinejus kelias naktis is eiles, trecia nakti luztu 9 val. vakaro. Taigi, vadinasi visaip buna. Nekaltas

nu jooo, pasijauciau kaip labanaktukas tarp jusu, as tai 21 val. einu miegucio Cha cha

joooo, ash irgi buvau peleda uzhkietejus, o dabar atrodo suvyturiavau Cha cha Cha cha Cha cha ainu miegot 22, kartais ankschiau, keliuos 6.

einu miegot velai, nuo aplinkybiu priklauso Šypsena

As einu miegot apie 23.30-24 valanda. Savaitgaliais paziuriu TV iki 1-2.
Rytais visada labai sunkiai keliuosi. Gerai, kad mano darbas toks i kuri galima veluoti. Šypsena

pagal grafika tikrai negyvenu. Uzsinoriu miego - einu miegot, nenoriu - tai kam nervintis ir bandyt uzmigt? Dazniausiai i darba pakelia zadintuvas Kanda

Anksviau eidavau velai miegoti, bet dabar 22 ir viskas, as jau sapnu karalysteje. Taciau rytais keliuosi lengvai ir bunu zvali visa diena Cha chaLaimingas