kada bus teip?

kada bus teip?

I griovi ivairavai ? Juokiasi Blogai

kada ziema uzeis rimta? Cha cha man patynka tokios atrakcijos, pasip!sti su siupeliu ir t.t. Juokiasi

makaka> cia jusu ziniai ~ 1metra sniego

Baudejas, tokiam amziui reiktu but jau atsargiam nes didelis fizinis kruvis dazniausiai sukelia sirdies problemas, pvz infakta, sirdies smugi, apsiputosi pakases sniega ir krisi be fazes Cha cha

su citru žiemą būdavo zjbs Girtas kai tankas visur Šypsenamakaka, su savo taukais apėjusia širdute žėk kad trisdešimties sulauktum be nuotykių Cha cha

mink nx bezdziongalvi JuokiasikosTmose> nori pasakyt toliau nuvaziuotum , nei syta perp!sta aubo?

AUDZIUCHA A sestiorka Apkabinimas

RM afigien Cha cha

gazanul ir nuvaziavau Cha cha

1metra ? Baisustai krumai 2 metra?

Kosmoz’ai nesirupink mano sirdim, reiks ir uzsilenks ana nx Gerai

kyborge issiblaivei? Juokiasi sytc keliuks dauboje Gerai

bauda suprantu kad pripuste… bet ne metra ok ? Mirkt

kyborge> asilai, kelias po pripustymo lygus su laukais is abieju pusiu Ufff

sprendziu dilema ar imt tokia S6 4.2 + mechanika uz 1100e? Nekaltas

metras yra mazdaug kapoto aukscio… nu jei cia puse ratlankio yra kapotas… tebunie Mirktqrmiz > nebludik… imk wrx Mirktnx tau ta sunki silke be valdomumo Cha cha

McB, dOk man WRXa uz 1100e ![Mirkt](/shared/oldFiles/i/xsmiles/smile2.gif "Mirkt")edita. duok man 5 wrxus po 1100e Šypsena

bliukiau> a nesi mates pakibusios auto ant suspausto sniego? Juokiasi

Qrmis zinua kad zopapa… uz 2.5e jau butu neblogas vairantas… *kekšė* kai jei dinge is aprdavimo… tixliau kai kainos ne vaiksikos… sau ieskau ir gi… kad ir su motor schaden… Cha chatiesiog egzemplioriu kuri vaikui paliksciau Cha cha Apkabinimas