Kada baigesi jusu vaikyste?
Kokia ji buvo? Ar gerai viska prisimenate? Kaip baigesi jusu vaikyste? Kartais idomu apie tai susimastyti…sugrizti i tuos laikus…
Baigesi turbut kai buvau penkiu metu. Tada supratau, kad pinigai ne ant medziu auga ir kad neviska galima gauti vos tik uzsimanai… Tai buvo skaudu suzinoti islepintai mergiukstei…
5-eriu metu? Argi galima taip sakyti? Ir is vis, ar taip dar buna? Juk vaikyste-vienas nuostabiausiu gyvenimo periodu…jo turi buti kuo daugiau…
vaikyste,nu net nepastebejau kada ji baigiesi,bet tai buvo patys nuostabiausi metai mano gyvenime
Na bet nebuvo. Tiksliau, nebeliko po to vaikisko nerupestingumo, gyvenimo dziaugsmo.
O ji jau baigesi?
Ko gero kai baigiau vidurine, ir kaip sakoma teko sest ant savo uzpakaliuko. Noriu vaikystėn
Amenos rašė:
O ji jau baigesi?
Ko gero kai baigiau vidurine, ir kaip sakoma teko sest ant savo uzpakaliuko. Noriu vaikystėn
As irgi noriu… per mazai vaikystes turejau todel dabar vis retkarciais pasvajoju kaip gera butu sugrizti atgal
Nepergyvenkit, dar prabegs kiek metu ir sugrisim
Mano vaikystė baigėsi, kai pagimdžiau dukrą, tada supratau kad teks ne tik imti bet ir duoti, pasaulis apie mane nebesisuks.
eurocat rašė:
Nepergyvenkit, dar prabegs kiek metu ir sugrisim
Nu aciu, paguodei. Tik va ant ranku niekas nebenesios-nepakels, saldainiu neduos- nepakasim, ir kad grazus tikrai niekas nepasakys
Amenos rašė:
eurocat rašė:
Nepergyvenkit, dar prabegs kiek metu ir sugrisimNu aciu, paguodei. Tik va ant ranku niekas nebenesios-nepakels, saldainiu neduos- nepakasim, ir kad grazus tikrai niekas nepasakys
Ir zaisliuku nenupirks
Turbūt neįvardinčiau konkretaus amžiaus, kai pasibaigė vaikystė. Tiesiog kažkaip palaipsniui nepastebimai ėmė ir pasibaigė.
Esu dekinga tevams uz nuostabia vaikyste.Pasiilgstu jos.Ji baigesi tuomet,kai tapau mama.
Tiesiog baiges ir viskas kada nepamenu tik zinau kad nebegris jau
kala rašė:
Esu dekinga tevams uz nuostabia vaikyste.Pasiilgstu jos.Ji baigesi tuomet,kai tapau mama.
Kažkas panašaus,nes tapau tėčiu.
miegancioji grazuolyte rašė:
Kokia ji buvo? Ar gerai viska prisimenate? Kaip baigesi jusu vaikyste? Kartais idomu apie tai susimastyti…sugrizti i tuos laikus…
Kadaise kadaise,tos dienos negrįš…buvau aš jaunutiS gražuolis KARYS,o dabar jau veteranas,bet vaikystė man vaidenas…
SĖKMĖSKARYS88 rašė:
Kadaise kadaise,tos dienos negrįš…buvau aš jaunutiS gražuolis KARYS,o dabar jau veteranas,bet vaikystė man vaidenas…
Kaip graziai ir poetiskai issireiskei…
SĖKMĖSKARYS88 rašė:
Kaip graziai ir poetiskai issireiskei…
Prive
rtė gyvenimas
Amenos rašė:
eurocat rašė:
Nepergyvenkit, dar prabegs kiek metu ir sugrisimNu aciu, paguodei. Tik va ant ranku niekas nebenesios-nepakels, saldainiu neduos- nepakasim, ir kad grazus tikrai niekas nepasakys