kad zinotumet

kad zinotumet

Tai vat tiesiog norejau patikslinti kad uzdujinta taurage su drl,ais yra 10s masina iki 100… ir vakar senas X5 su nezunomu moturu nuo svietaforo nepadare taurages… isirasykit sita diena i istorija… bmw Ne Cha cha

šiaip didelė bagažinė, galines lemputes pakeist lieva, užvedimo spynelė elektroninė, salonas toks pusė bb, bet nemokėčiau tokių pinigų už jį. nx, tiek jis nevertas Ne

kad ciujiu nera tokio greicio variklio pas x5,kad neiveiktu taurages…ai nors 3.0d gal koks Nekaltas Juokiasi

nu joa, sitiek babuinu iseitu uz taurages kaina Apkabinimas galetu truliks kaip ‘savaite’ trauzus keitaliot babuinus kas diena Cha cha

mrc, koks motoras?

tai gal pas x5 tiesiog dujos nesureguliuotos buvo Šypsena

aš nežinau per kiek tiksliai mano renka 100, bet pagal video, tai kažkas apie 8 sekundės Nekaltas

Tiesiog pateikiau fakta Cha chatrulikas man tavo nuomone svarbi Apkabinimas

Dievas pats teisingiausias 3.2 Kietas

musiet bus 3.0d autoweek.nl/auto/24385/bmw-x5-30d TaipNukovei 3.0 dyzeli su 3.2 benzinu,pagirtina Gerai Cha cha

kyborgai, px man ar tau svarbu ar ne. kas įdomu tauragėj, tai ta spynelė. man ji patiko Gerai vienintelis dalykas, dėl ko užskaitau šitokią mašiną. nu ir pati panelė, kaip kalėdinė eglutė Apkabinimas

3.0d senukas 135kw buvo tikriausiai. Bet ir tai ciuju nespaude nes butumet apyligiai eje.

Cia kova buvo VW ir BMW o ne motoru Be be be

Trulikas apie kokia spynele tu sneki Juokiasi

užvedimo

langai is vidaus apledijo Blogai amzina golfu beda

trulikas su su savo 8s gerai suskelei bajeri Juokiasi

o man taurege visai nieko Geraitik spalva man sito ne ocen …

čia kaip matosi iš nuotraukos, tai mašina neužvesta, arba kątik užvesta, nes visas kėbulas apsitraukęs šerkšnu