kad zinotumet
Tai vat tiesiog norejau patikslinti kad uzdujinta taurage su drl,ais yra 10s masina iki 100… ir vakar senas X5 su nezunomu moturu nuo svietaforo nepadare taurages… isirasykit sita diena i istorija… bmw
šiaip didelė bagažinė, galines lemputes pakeist lieva, užvedimo spynelė elektroninė, salonas toks pusė bb, bet nemokėčiau tokių pinigų už jį. nx, tiek jis nevertas
kad ciujiu nera tokio greicio variklio pas x5,kad neiveiktu taurages…ai nors 3.0d gal koks
nu joa, sitiek babuinu iseitu uz taurages kaina galetu truliks kaip ‘savaite’ trauzus keitaliot babuinus kas diena
mrc, koks motoras?
tai gal pas x5 tiesiog dujos nesureguliuotos buvo
aš nežinau per kiek tiksliai mano renka 100, bet pagal video, tai kažkas apie 8 sekundės
Tiesiog pateikiau fakta trulikas man tavo nuomone svarbi
Dievas pats teisingiausias 3.2
kyborgai, px man ar tau svarbu ar ne. kas įdomu tauragėj, tai ta spynelė. man ji patiko vienintelis dalykas, dėl ko užskaitau šitokią mašiną. nu ir pati panelė, kaip kalėdinė eglutė
3.0d senukas 135kw buvo tikriausiai. Bet ir tai ciuju nespaude nes butumet apyligiai eje.
Cia kova buvo VW ir BMW o ne motoru
Trulikas apie kokia spynele tu sneki
užvedimo
langai is vidaus apledijo amzina golfu beda
trulikas su su savo 8s gerai suskelei bajeri
o man taurege visai nieko tik spalva man sito ne ocen …
čia kaip matosi iš nuotraukos, tai mašina neužvesta, arba kątik užvesta, nes visas kėbulas apsitraukęs šerkšnu