Dar man taip nebuvo…
Nieka neidomu…darbas…mokslai…
Nei vienas darbas neteikia malonumo tik slegia slegia ir slegia…
Atrodo atsiputi viena savaitgali…viskas praeina kaip ir gerai…uzsimirsti…
Ir …vel viskas is naujo…ziaurus miego trukumas…zvimbianti galva…
Atrodo nuo rytojaus viska pradesiu is naujo…
Buna daznai buna… Bet siuo metu esu ant bangos (turiu omeny ne http://www.banga.lt: ) ), kai kad ir kaip pavargus buciau ir uzsiemusi, noriu veikti, daryti… laikykis ir tu! praeis ta nuotaika…
buna kartais…
reikia ilgu atostogu kur nors egzotiskoj saly arba kokiuose kalnuose…man padeda ir pailsiu, ir i viska kitaip ziuret pradedu…
laikykis, viskas susitvarkys
Ale visi kazkaip suskystejote cia bangoje, - visiem depresija… Mano nuomone, depresija dazniausiai kyla is neturejimo ka veikti arba del netekties… bet siuo taveju pirmas variantas so read this:
\"Kodėl tokie kieti! - kartą pasakė deimantams virtuvės anglys.- Ar mes nesame artimi giminaičiai?\"
Kodėl tokie minkšti? O mano broliai, ir aš klausiu jūsų: argi nesate mano broliai?
Kodėl tokie minkšti, tokie minkštinantys ir tokie nuolankūs? Kodėl jūsų širdyse tiek daug neigimo, paneigimo, kodėl taip mažai likimo jūsų žvilgsniuose?
O jei nenorite būti likimu ir neišvengiamybe, kaip galėtumėte kada nors kartu su manimi laimėti?
Ir jeigu jūsų kietumas nenori blizgėti ir pjauti, ir perpjauti, kaip galėtumėte kada nors kartu su manim kurti?
Visi kuriantieji kaip tik yra kieti. Ir turite jausti palaimą savo ranką įspausti į tūkstantmečius kaip į vašką,-
palaimą į tūkstantmečių valią įsirėžti kaip į bronzą,- kietesni už bronzą, kilnesni už bronzą. Tik kilniausias yra visiškai kietas.
Mano broliai, duodu jums šį naują priesaką: tapkite kieti!
Tu kaip mano brolis, jis irgi sako, kad depresija tik is neturejimo ka veikti buna, is dalies jis teisus, bet ka daryti, kai pastoviai leki, dirbi, mokais, vertiesi per galva? Patikek, net ir tada uzplaukia depresija, galiu pasakyti, gerai,kad bent lengvesne forma nes nera kada zliumbti, bet vistiek nieko gero… O kad bangieciai skundziasi pastoviai, depresuoja ir tt, tai toks vaizdas tik del to susidaro, kad kai zmogui linksma, jis gyvena sau ir su draugais ir banga jo nelabai domina,o kai pradeda del kazko liudeti, tada prisireikia zmoniu pagalbos, paguodos, o banga tam beveik ideali…
ne PRASMEKCIAU, O PRASMEGCIAU. EIK PAMOKU RUOST, GERAI? ATEISIU PATIKRINT, TURESI PARODYT PAZYMIU KNYGELE IR NESAKYK KAD VEL MOKYTOJA SURINKO. KO CIA DEPRESUOJI TOKIAM AMZIUI, KA? UZKNISA TOKIE, KURIE TRIEDZIA IR TRIEDZIA. APLINK VIEN TOKIE. TOKIA LIETUVA VISA BLEET TEVYNE MUSU. MANE SLEGIA TOKIE KAIP TU O NE DARBAI AR MOKSLAI. DZIAUKIS KAD KOJAS TURI IR VAIKSCIOT MOKI, TAI IR EIK KUR NORS !!! FAK SUSINERVINAU!
na kada esi uzsiemes niekas ir nesako, kad kiekviena diena buna buna viko, bet jei jautiesi sh.udinai tai nereiskia kad depresija, o del kiekvienos smulkmenos verkslenti… tai ka as zinau.
Na, nesigincysiu, kadangi sunku gincytis, kai negali ilysti zmogui i galva ir pasakyti, ar jam depresija ar tik jis jauciasi sh… Asmeniskai apie save galiu pasakyti tik tiek, kad man tikrai ne kas pastaruoju metu, o darbai labai padeda, kadangi neturiu laiko galvoti ir gailetis saves… Bet padeti tai mazai keicia.
O siaip patarimas visiems, maziau verkit, daugiau veikit…