kad skambetu fainiau...

kad skambetu fainiau…

Linijiniai veikia nepriklausomai nuo mago stipro liniju apkrovimo. Veiks ir keturios kolonkes ir tavo stipras prijungtas prie linijinio.

Taip

gal truputi ne i tema,bet kad naujos nevesti be reikalo… Šypsena Noriu paklaust-jungciau koloneles tokia tvarka-priekyje komponentes per stiprintuva,gale subas ir elipses taipogi per stiprintuva.Taciau kiek turejau magnetofonu,visur instrukcijose rasho,kad reikia,norint nesugadint magnetofono,butinai prijungti kelias koloneles prie jo tiesiogiai(kiek suprantu per stiprintuva-nebesiskaito).O jei ash taip prijungsiu,kaip cia planuoju,man nebus nei vienos koloneles pajungtos tiesiai nuo magnetofono.Ar nesugadinsiu taip magnetofono?Gal tada bent jau elipses palikti tiesiai nuo magnetofono?
sade

tai tu magui duok tik vidurius ir aukshtus atkurinet .

Nesugadinsi. Tik visiskai debiliskos konstrukcijos magai gali gesti del sios priezasties. Kol kas nezinau nei vieno tokio.

suklydai, magai su 2030 serijos stiprinimo mikruske ziauriai nemegsta tuscios eigos ir gali susvilt.

Kai kurie magai turi vidinio stiprintuvo isjungimo funkcija Cha cha

Na jei stipras bus ne penkiu kanalu,tai elipses vistiek tex nuo mago jungt.O kokia auto?Gal jai apskritai pakanka geru komponentu priekyje ir subo gale?

Marchius rašė:
Na jei stipras bus ne penkiu kanalu,tai elipses vistiek tex nuo mago jungt.O kokia auto?Gal jai apskritai pakanka geru komponentu priekyje ir subo gale?


Auto-Vectra.Pats galvojau apie toki varijanta,bet nezinau,ar pakaktu tiek.Gal kas turi panashioj auto tik komponentes ir sub’a-kokie atsiliepimai?
P.s. stiprintuvu butu pora

Nu, subas tau garso nepataisys. Nebent tavo issireiskimas "garsas nekox" reiskia boso trukuma.