kabuki/Manjakuki

kabuki/Manjakuki

kol rukiau,su viena ranka pasmaukiau ir va ka turim Cha cha

29.media.tumblr.com/tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg

Buvo

i.imgur.com/Izglh.gif

Drako>kas buvo,vakar fotkinta Piktas

pas mane duslerkos nesimato Piktas

O pas tave po masina du vamzdziai ar vienas? Nekaltas

nu nzn tokias triubas ar verta *gėjus*int? dar blogiau atrodo kai isryskeja dyzeline truba. Kada masinas polirosit? blec reiketu sia savaite gal prasieit… taip tyngiu… be masineles isvis jauciu zopa butu… bet ubagas sake kad be masineles reikia… o ir su masinele gaunasi tokie nuo sukimo nelygumai nezinau kaip paaiskint…

1

Natalija, tai gi tu Moteris !!!

reiks ir man varyt ieškot kas atpoliruos. nes subraižiau stogą visą praeitą savaitę

rafis>zinau kas ten tau gaunasi,elementarus dazu deginimas gaunasi…gautum per nagus Piktas poliruok slapiuoju budu,nesujoblinsi lako nors Gerai

si procedura vis dar mano ‘to do’ liste Cha cha Ufff kai atsils Taip

*bliamba* kai mersa keturduri poliravau, tiek ****usi, suta masinele visa diena zulinau ir vistiek neatrode ji zjbs… dabar bmw dazai irgi pavarge yra, blizgesio nera, tai blec irgi *pimp…* gausis jauciu… dr002 kazin ar lako deginimas, rpm mazi buvo ant masinkos… o ka reiskia slapias poliravimas? o tu su masinka varai ar rankom krusiesi?

bbi nesimato dusles Neyoutube.com/watch?v=RgUkeH6t4mw&feature=youtu.be Valio

ir turtOliai taupo Piktas varytum i kokia gitana ar koki serviza ir lai pi.sasi vargOliai uz grasius. tai ne, pats matai rankom ar masinka limuzina bruzins jis… Blogai Cha cha

Geriausia antgalius nuo e60 uzsidet ir nereiks krustis Taip

nu jei kam patinka drocint, shito pomegio jau nebeismusi. Ne Cha cha as tai naudoju dura shine, slapia masina padengi ta *pimp…*ne, palauki ir su vandeniu nuskalauji. pasidengia tokiu kaip silikonu, palyja ir masina vel svari. Gerai

Rafis>as VISADA su masynka ir dregnuoju budu. tu tikiuosi qpaints.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319ed a06f020e43594a9c230972d/S/G/SGM-58.jpg su tokiu padu dirbi ? tai va,sudrekini pada,ismozuoji detale su pasta,as ir ten naudoju dregna kempenele,tada poliruoji pavirsiu,karts nuo karto papurksdamas vandens ant pavirsiaus…cia mums samauckoms laskamoinikams geriausias budas,nesugadinsi dangos,o ir bus Afiektas Gerai