Kablelio problema Exel

Kablelio problema Exel

Reikia patarimo dėl Excel,noriu šį ta paskaičiuoti o nesigauna:
kai bandau skaičiuoti sakykym koks 17,5 dauginu iš 75 ir gaunu kažkoki VALUE ir dar prie cėlės viršaus žalias toks kampiukas yra ,kai jį mygteliu tai iš ten išlenda paaiškinimas tos problemos kuri ten gaunasi užrašas gaunasi toks :<A value used in the formula is of the wrong data type> manau jus žinote kas čia per užrašas ir galbut žinote kaip išspresti mano problemike.
P.s.
kai noriu sudauginti skaičius be kableliu tada viskas gaunasi OK.
DEKUI…

Gal vietoj kablio padedi koki taska Nekaltas

Keista ,bet pabandžiau padeti taška ir viskas dabar lyg ir gerai…tik kažin kodėl kablelio nesupranta…

Paziurek Format-> cells-> ir ziurek, kad ten butu general, o ne kokia data ar dar kas norsMirkt

visiškai teisingai. nes man pora kartų buvo, kai celę norėjau nurodyt kad rodytų trupmenas, default buvo nustatyta kad būtų kalendoriaus formatas

Man kažkodėl atrodo,kad yra kažkokiu budu susimaišes kablelis su tašku vietomis,nes dabar kai bandžiau eilės numeruoti tai po skaitmens taškas paleidus cėle dingsta ,o kablelis ne… ir šita gal žinot kaip iš karto visas eilutes sunumeruoti nes aš tai darau rankiniu būdu ,ar yra automatinis…kaip ji paleisti

Regional settings susitvarkyk. Tenai galima nurodyti, kas atskiria sveikąją dalį nuo trupmeninės, tūkstančius ir pan.

A kur tas <Regional settings> randasi,jei netingi parasyk…

Nu atsiprašau radau jau jį ir žinai tame ir buvo bėda,dabar jau viskas OK …DĖKUI jums visiems kas nepasididžiavot ir bandėt man patalkinti…

[quote]VYSMONTS rašė:
gal žinot kaip iš karto visas eilutes sunumeruoti nes aš tai darau rankiniu būdu ,ar yra automatinis…kaip ji paleisti
[/quote]

Parašai pirmą skaičių, spaudi CTRL ir tysi pele už langelio kampo paėmęs.

Knygutes protingas paskaitinėti reikėtų.Nekaltas

Parašai pirmą skaičių, spaudi CTRL ir tysi pele už langelio kampo paėmęs.

Knygutes protingas paskaitinėti reikėtų.Nekaltas

[/quote]
Jaa kaip prireikė tai jau knigutės nenusipirksi,kol nusipirksi gali jau ir neprireikti…Beje dėkui už patarima.

kableli dek kur yra klaviaturoje prie horizontalaus 0…

Excel’is yra skaičiuoklė, todėl ir nesupranta. Kablelis skiria reikšmes, o taškas nurodo realujį skaičių. Pabandyk Control Panel nueit į regional settings ir ten pažiūrėk at nustatyta Lithuania.