Ka zmones pasakys......

Ka zmones pasakys…

Jei tu gyvenime bandai itikti kitiems, apeidamas savo isitikinimus ar vertybes, vadinasi meluoji ne tik kitiems, bandydamas atrodyti geresniu nei esi, bet, taip pat, meluoji ir pats sau. O toks zmogus… Ar jis ko nors vertas? Labai abejoju…

Fuscus rašė:

Netikiu, kad yra nors vienas kuriem visishkai "dzin". "Dzin" yra tik tu zmoniu nuomone kurie tau visishkai nerupi, gal net viso pasaulio nuomone gali buti (o gal net ir yra) "dzin", bet tik ne tu zmoniu nuomone, kurie tau patinka ir su kuriais bendrauji, arba noretum bendraut artimai. O kai visi vienu balsu tvirtina, kad jiems "dzin", lygiai taip pat drasiai galiu pasakyt, kad tai yra MELAS! Del ankschiau mano ishvardintu priezaschiu.
Su pagarba***šnosparnis

Man tai px,ka kiti pasakys!!! Šypsena Liežuvis

Kazkas ,gudrus,pasake-"jeigu zmones zinotu kiek mazai aplinkiniai kreipia i juos demesi,jie gyventu zymiai laisviau"

as gyvenu savo gyvenima, zmones lai gyvena savo.

dazniausiai nesvarbi…nebent tixlas reikalauja ivaizdzhio.

Siaip panasu y Shebly man ir, bet tesiog Amerikanskaja klasikinia nesunku sumaisytu su daugeliu kitu ir net nzn kury ysh tikruju tikra ??

Nu bbz, man tai cia mustangas. Ple mano svajoniu mashina… Žliumbia

shelby !!! tokios masinos ble nuo erekcijos sutrikimu gydo. … koks tau chevis cia??

aparatas jauciu traukia nerealiai Šypsena

jeigu che chevis tai dar karta pasapnuokit jei jau klasikos neatskiriat tai jum geda per visa gyvenima!!! jei is isvaizdos neskiriat tai bent zenkliuka isiziurekit!!! sakes, as prispaustas. o tesiant foto tema nueikit : StangNet.com siumetinis produktas

Taip

Va cia ai skaitau masinele

sapnuok kiek nori grazi masinike bet vat pavadinimas kataloge tai jau toks buvo

nu ir reikejo tau chia ja det? nu ar reikejo… blemm visa nakti sapnuosiu. tik va primusht tave reikai uzh pavadinima tave stirpriai, bl ford mustang shelby gt pavadino kokiu tai *bliamba*in shevroletu…